Voordelig met de NS shoppen in Zwolle

Zwolle – Sinterklaas- en kerstinkopen doen in Zwolle is nu nog voordeliger. NS en Zwolle Marketing maken het mogelijk voor reizigers vanuit Kampen en Emmen met twee personen te gaan shoppen in de Hanzestad voor de prijs van één persoon. De actie loopt van 28 november (koopzondag) tot en met 23 december.

In deze periode zijn er zelfs extra shopmogelijkheden met de extra koopzondagen en koopavonden. Op de avonden is de stad sfeervol verlicht. Uiteraard hoeft er niet nagedacht te worden over het parkeren want vanaf station Zwolle is het gezellige centrum vlakbij. Pak deze kans en kom samen de veelzijdigheid van de Zwolse winkels ontdekken. NS introduceert het Hanzeshopper Treinticket. Een treinkaartje waarmee vanuit de richting Emmen en Kampen extra voordelig naar Zwolle gereisd kan worden; elke betalende reiziger mag namelijk een persoon gratis meenemen. Belangrijk hiervoor is wel dat het Hanzeshop Treinticket gedownload wordt via de website www.ervaarhetov.nl.

Koopzondagen en extra koopavonden

Tijdens de actieperiode zijn er naast de reguliere openingstijden van de winkels extra koopavonden en koopzondagen. De data hiervan zijn: Zondag 28 november en 19 december, maandag 20 december, dinsdag 30 november en 21 december, woensdag 1 december en 22 december en vrijdag 3 december.

Actievoorwaarden

Ga voor de actievoorwaarden en het boeken van het Hanzeshopper Treinticket naar www.ervaarhetov.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer