Het Grote Sinterklaasfeest in Zwolle

Zwolle – Op 28 november zet Sinterklaas nogmaals voet op Zwolse bodem! In sportcentrum de Landstede, Hogeland 10 wordt het Grote Sinterklaasfeest gevierd met onder andere Piet Alberto en Blaaskapel de Kleikloeten. Samen met een grote groep pieten wordt er een gezellig feestje gemaakt en wordt Sinterklaas feestelijk verwelkomd.

Naast het luisteren naar de leuke muziek van Piet Alberto en Blaaskapel "de Kleikloeten" gebeurd er nog van alles in de zaal. Via de website www.sinterklaasinzwolle.nl kun je een leuke kleurplaat uploaden en natuurlijk sinterklaas vertellen dat je hem graag wilt toezingen op 28 november 2010. Als klap op de vuurpijl verzorgen de Zwolse zangers, Henri van Velzen & Harm Wolters, een spetterend optreden tijdens de afterparty! Het feest begint om 13.00 uur, de zaal is open vanaf 12.30 uur, en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De afterparty begint rond 16.00 uur.

Kaarten voor Het Grote Sinterklaasfeest zijn te koop via de website www.sinterklaasinzwolle.nl en een groot aantal verkooppunten, deze kunt u vinden op de website. Kosten € 7,50 per persoon in de voorverkoop en aan de kassa betaald u € 9,- per persoon.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer