Pop&RockKoor Stadshagen zoekt zangers

Zwolle – Vanaf 1 januari a.s. zal het Pop&RockKoor gaan repeteren in het Cultuurhuis in Stadshagen. Deze prachtige lokatie is niet alleen makkelijk te bereiken voor iedereen maar biedt bovendien een mooie, laagdrempelige oefenruimte voor dit swingende koor. Het koor oefent op de dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur.

Het Pop&RockKoor Zwolle werd drie jaar geleden opgericht door zangcoach Karen Peterson en bestaat ondertussen uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen. Het koor zingt, zoals de naam het zegt, pop- en rock-songs, maar ook liedjes uit musicals en swingende gospels. Omdat we de liedjes thuis voorbereiden door middel van oefen CD’s gaat het instuderen eenvoudig. We proberen dan ook zoveel mogelijk te ‘zingen’ tijdens de oefenavond en het saaie herhalen te voorkomen. Voor dit jonge koor zijn wij op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen. Je hoeft geen muzikaal wonder te zijn om in dit koor te kunnen zingen. We houden geen audities en er zijn geen leeftijdsgrenzen. Iedereen is welkom.

Op zondag 9 januari geeft dit koor een welkomsconcert in het Cultuurhuis tussen 15.00 en 17.00 uur.

Kaarten hiervoor à 5 euro zijn verkrijgbaar vanaf 14.00 uur aan de zaal of tijdens de oefenavonden. Voor uitgebreide informatie kun je de website bezoeken: www.poprockkoor.nl. Heb je daarna nog vragen : info@poprockkoor.nl of 0615 – 567373

Artikel delen:

Reageer