Beursvloer Zwolle verplaatst naar 23 maart 2011

Zwolle – Het maatschappelijk zakenevenement Beursvloer Zwolle zal in 2011 niet op 9 maart maar op 23 maart gehouden worden. Dat laat Beursvloer Zwolle vrijdag weten.

Even was er paniek bij de organisatie van de Beursvloer toen vorige week bleek dat het People’s Business Ondernemersfestival op dezelfde datum, woensdag 9 maart 2011, gepland was als Beursvloer Zwolle. Die onrust was gelukkig van korte duur: in overleg hebben Beursvloer Zwolle en People’s Business besloten niet in elkaars vaarwater te gaan zitten maar elkaar juist vooruit te helpen. Daarom is besloten om de lustrumeditie van Beursvloer Zwolle te verplaatsen naar woensdag 23 maart 2011. De locatie blijft ongewijzigd: Landstede Sportcentrum.

Deze verplaatsing is in het belang van Zwolse ondernemers; zij kunnen nu beide evenementen bijwonen. Het People’s Business Ondernemersfestival steunt Beursvloer Zwolle voorts bij de promotie van het evenement voor maatschappelijk betrokken ondernemen.

Frank Rooseboom, projectleider Beursvloer Zwolle: “Natuurlijk was het even schrikken, maar ik ben nu tevreden met de afspraken die we gemaakt hebben. Het is extra werk, maar hopelijk levert het uiteindelijk een betere Beursvloer op!”. Gerda Voorn van Business Company, organisator van het People’s Business Ondernemersfestival: “Maatschappelijk Betrokken Ondernemen vinden wij zeer belangrijk en Beursvloer Zwolle heeft zich in onze regio ontwikkeld tot een belangrijk platform. Het spreekt voor ons vanzelf om dit evenement te ondersteunen waar we kunnen.”

Artikel delen:

Reageer