Eduard Lindeboom verlaat WVF

Zwolle – De 37-jarige Eduard Lindeboom verlaat na dit voetbalseizoen WVF. De Zwolse oefenmeester en eersteklasser hebben na enkele gesprekken samen de knoop doorgehakt en gaan niet verder met elkaar.

‘We gaan op een buitengewoon goede manier uit elkaar’, aldus Lindeboom. ‘Voor volgend seizoen ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.’ Lindeboom, in het bezit van een TC 1-diploma, is bezig aan zijn derde seizoen bij de club die onder zijn leiding vorig seizoen de langgekoesterde promotie naar de eerste klasse haalde. Ook dit seizoen verrast WVF met vooralsnog een keurige middenmootpositie in de eerste klasse. Beide partijen kunnen dan ook terugkijken op een prima samenwerking. Namens het bestuur van WVF reageert Reinald Bleijenburg: ‘We zijn Eduard dank verschuldigd, want onder zijn leiding zijn we naar de eerste klasse gepromoveerd. Dat is een prima resultaat. Maar na drie jaar is het goed om iemand met een frisse blik voor de groep te hebben. Dat kwam samen met de ambitie en wens van Eduard om het hogerop te zoeken. Dat neemt niet weg dat we met veel voldoening terugkijken op de samenwerking.’

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Bijzonder jammer,maar ik hoop dat Eduard zijn droom kan waarmaken en het hogerop kan zoeken .Hij heeft zijn diploma niet voor niets.Ik wens hem veel succes.


    Maak melding

Reageer