Dagcentrum in Stadshagen organiseert wintermarkt

Zwolle – SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) organiseert voor de derde maal een knusse wintermarkt. De markt zal plaatsvinden op 11 december a.s. van 15.00 tot 18.00 uur op de locatie aan het Fonteinkruid 115 in Zwolle. Op het Fonteinkruid wonen nu 29 mensen waarvan ongeveer de helft dagbesteding krijgt op dezelfde locatie.

wintermarkt.jpg

Op de elfde zal de parkeerplaats omgetoverd zijn in een markt waar trotse deelnemers hun zelfgemaakte producten te koop aanbieden. Omringd door kerstmuziek van het bewonerskoor en het koor 4-ever-young, staan de deelnemers voor u klaar. O.a. ansichtkaarten, vogelhuisjes, bloempotjes, schilderijen en fotolijstjes zullen er worden verkocht. Voor de kinderen is er een workshop.

De Zwolse ondernemer M. Gosker doet dit jaar voor het eerst mee aan de wintermarkt. Hij is een jaar geleden begonnen met het aanbieden van dagbesteding in het, door hem opgezette dagcentrum ‘De oude Hove’ in Zuidwolde (Dr.) Omdat sommige bewoners van SEIN dagelijks met Gosker meerijden naar Zuidwolde en de samenwerking tussen SEIN en Gosker zeer goed verloopt is het samen staan op deze wintermarkt geen vreemde stap. Voor meer info. kunt u terecht op www.dagbesteding.com  

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer