Start netwerkorganisatie ‘De Sportieve Ondernemer’

Zwolle – Twinfit, een initiatief van TwinsAllround, organiseert op vrijdag 10 en dinsdag 14 december Open Dagen bij Hippisch Centrum de Haerst. Ondernemers kunnen op twee ochtenden kennismaken met de nieuwe netwerkgroepen van ‘De Sportieve Ondernemer’, waarbij sportief zijn en netwerken het doel zijn.

Twinfit is een bedrijfsonderdeel van TwinsAllround van de sportieve zussen Nanja en Rianne Schorel. Zij starten in Zwolle met ‘De Sportieve Ondenemer’ en bedrijfssport. De Sportieve Ondernemer is een zakelijke en professionele netwerkorganisatie, waarbij slechts één onderneming uit elke sector of beroep zich kan aansluiten. De netwerkgroep brengt organisaties in contact met andere bedrijven en creëert op sportieve wijze zakelijke kansen. Door een maatwerk trainingsprogramma voelen ondernemers zich fysiek en mentaal fitter om elke dag weer fit te kunnen ondernemen. Open Dagen

Vrijdag 10 en dinsdag 14 december kunnen de ondernemers bij de Haerst kennismaken met de netwerkgroepen Hippische Sport en Bootcamp. Om 07.30 uur start de Open Dag met een sportactiviteit en afsluitend is er een ontbijt.

Bedrijfssport

Naast de netwerkgroepen biedt Twinfit ook Bedrijfssport aan. Collega’s kunnen sporten onder professionele begeleiding op een locatie en tijdstip die werknemers en werkgevers past. Bij Bedrijfssport is er bijvoorbeeld keuze uit tennis, hockey, voetbal, paardrijden, hardlopen, free running, kanoën, golf, bootcamp, beachsport, mountainbike en nordic walking.

Twinfit begeleidt elk sportprogramma van begin tot einde, bijvoorbeeld in een workshop of clinic. Ook kan Twinfit met een bedrijf trainen voor een sportief evenement. Een leuke uitdaging voor zowel werkgevers als werknemers.

Meer informatie

Voor meer informatie over De Sportieve Ondernemer of Bedrijfssport kunt u kijken op www.twinfit.nl. Ondernemers kunnen zich daar ook aanmelden voor Open Dag van De Sportieve Ondernemer.

Artikel delen:

Reageer