Agressieve man heeft stroomstootwapen bij zich

Zwolle – Beveiligingsmedewerkers van een horecagelegenheid aan de Voorstraat hielden in de vroege ochtend van zondag 28 november een 27-jarige Zwollenaar aan voor verboden wapenbezit.

De man bleek een stroomstootwapen op zak te hebben. Hij was erg agressief bij zijn aanhouding en eenmaal op het bureau vernielde hij een kastdeur. De man is ingesloten voor nader onderzoek. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Het wapen werd in beslag genomen en zal worden vernietigd.


Op de Jufferenwal werd zondagochtend 28 november een 19-jarige Zwollenaar aangehouden voor belediging. De man vond het nodig om surveillerende politiebikers zonder enige aanleiding uit te schelden. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat werd in de vroege ochtend van zondag 28 november een 25-jarige Zwollenaar aangehouden voor mishandeling. In de horecagelegenheid was een opstootje ontstaan, waarbij de 25-jarige man een eveneens 25-jarige plaatsgenoot in het gezicht had geslagen. Dit was gezien en bij de politie gemeld door een beveiligingsmedewerker. Het slachtoffer deed aangifte. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer