Jongetjes stelen mutsen en condooms

Zwolle – Op de Van der Capellenstraat werden zaterdagmiddag 27 november twee jongens van 11 en 12 jaar uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal.

Het tweetal had eerder op de dag bij een winkel twee mutsen weggenomen. Dit was echter te laat opgemerkt door het winkelpersoneel. Dezelfde middag kwamen de twee opnieuw de winkel binnen en weer namen ze een muts weg. Ditmaal kon de11-jarige jongen worden aangehouden door het personeel. De 12-jarige is vervolgens naar een supermarkt verderop gegaan en heeft daar een blikje fris gestolen. Daarbij werd hij echter betrapt en aangehouden door supermarktmedewerkers. Eenmaal op het bureau bleek dat de jongens die dag ook twee dozen voorbehoedsmiddelen hadden gestolen bij een drogist. De goederen zijn ingenomen. De jongens zijn met een winkelverbod overgedragen aan hun verzorgers.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Men maakt er hier wel grapjes over maar als de kinderen niet betrapt worden en het gaat goed wordt het steeds erger.Want ze willen op een gegeven moment steeds meer hebben met het grote risico dat ze een grote boete krijgen of andermans spul vernielen.hopelijk drukken hun ouders ze even duidelijk met de neus op de feiten


  Maak melding

 2. Ja,ja… aanpakken die gastjes. Tuurlijk. En als het de eigen oogappel betreft heeftie de verkeerde vriendjes.. Want ònze Thomas doet zoiets niet!


  Maak melding

 3. De jeugd houdt tegenwoordig van luxe. Ze heeft slechte manieren, veracht alle gezag, heeft geen respect en praat als ze zou moeten werken…!


  Maak melding

 4. Laten we niet heel de wereld van ellende hierbij halen.
  Deze jongens wordt hopelijk duidelijk gemaakt dat het fout is.

  Hier zijn geen slachtoffers bij gevallen zoals je regelmatig bij opsporing verzocht kan zien..
  Ik hoop eerlijk gezegd meer dat de Zwolse politiek daar op anticipeert.

  Ik kom uit het wilde westen en daar gaat erg veel mis wat in Zwolle nog bijna ondenkbaar is.
  Als men daar niet van wil leren dan zitten we hier binnen enkele jaren ook met dezelfde narigheid.

  Regeren is vooruit zien..


  Maak melding

 5. Inderdaad, regeren is vooruit zien…
  ‘De jeugd houdt tegenwoordig van luxe. Ze heeft slechte manieren, veracht alle gezag, heeft geen respect en praat als ze zou moeten werken…!’ Socrates (469 v.Chr. ?? 399 v.Chr.)


  Maak melding

Reageer