Receptie Prins Pim II bij CV de Deurzakkers

Zwolle – Prins Pim II kijkt met trots terug op zijn receptie, in residentie De Siggels van cv de Deurzakkers, waar vele verenigingen en groepen de Hoogheid en adje Jan feliciteerden met hun benoeming. De avond met muziek van de Knollentrekkers en DJ Richard werd zeer gezellig en toen de muziek om 01:00 u stopte waren er nog vele feestneuzen die nog wel even doorwilden!

Om 11 over half 9 kwam prins Pim II op zijn muziek naar beneden en heette het al in grote getale aanwezige publiek van harte  welkom. Helaas ontbrak op deze  adje Wout, deze was nog net niet terug van een welverdiende en lang geleden geplande vakantie, maar adje Jan heeft zich goed staande gehouden! De vele verenigingen en groepen werden naar binnen gehaald op hun eigen muziek of heerlijk naar binnen geblazen door de Knolletrekkers. Prins Pim genoot zichtbaar van de hartelijke woorden die tot hem gericht werden. Ook Erik Fidder, de voorzitter van vv SVI, sprak vol trots over de Deurzakkers en was verheugd een “oude bekende” terug te zien. Carnavalsgroep Ballatri Suolli voelde zich als  “hofleverancier” van het Prinsendom wel wat “klein” nu maar zeer vereerd!

Naast Hoogheden en adjudanten werden ook diverse speciale gasten onderscheiden, waaronder, zijn kinderen, neefjes en nichtjes, de mensen achter de bar. Voor zijn zus Jeanette had hij een speciale medaille meegenomen. Ze moesten geduld hebben maar zo tegen elven was het dan toch zover.

De Dansmariekes van de Oelwappers en de Knienebelters konden de Hoogheden en het publiek hun ingestudeerde choreografie ten tonele brengen. Dat dit gewaardeerd werd was wel te horen aan het geweldige applaus dat de dansmariekes kregen na de optredens. Ook verassende act van de “Oelesisters” werd gewaardeerd door Prins Pim en de carnavalsvierders in de zaal.

Later op de avond nog een paar officiële handelingen. Zowel prins PIM als het FEN hadden een onderscheiding voor Corry, die zorgt voor de muntenverkoop op de feestavonden. Ook Arie Beltman, de voormalig kantinebeheerder van SVI kreeg een onderscheiding van de FEN. Omdat Arie helaas niet aanwezig kon zijn heeft Tinus v.d. Vegt, die samen met Herman Boshoeve de huidige beheerders zijn, de onderscheiding in ontvangst genomen. Nadat Prins PIM zijn statiefoto onthuld had in de eregalerij van cv De Deurzakkers klonk de Zwollenaar en ging het feest echt los, de 43e hoogheid voorop!

Artikel delen:

Reageer