Vroege uitverkoop bij de bieb

Zwolle – Bibliotheek Zwolle is bezig haar collectie te vernieuwen en anders te presenteren. Daarom gaat de bieb op zaterdag 4 december aan de Diezerstraat duizenden afgeschreven materialen verkopen. Met de opbrengst daarvan investeert de bibliotheek weer in nieuwe boeken.

De verkoop van deze afgeschreven materialen vindt plaats in de hal van Bibliotheek Zwolle Centrum aan de Diezerstraat. Alles wordt verkocht voor de aantrekkelijke prijs van 1 euro per stuk en 5 voor 4 euro. Leesboeken, informatieve boeken, jeugdboeken, cd’s, grootletterboeken en prentenboeken; ze zijn er allemaal!

Onlangs werden de bibliotheken in Zwolle Zuid en in de Aalanden opnieuw ingericht volgens de zgn. winkelformule. Uit onderzoek is gebleken dat veel klanten van de bieb meestal niet gericht naar een titel zoeken, maar zich graag laten verrassen. De presentatie van de boeken is daarom aangepast en de minder gangbare boeken zijn er uit gehaald. Ook de bibliotheek aan de Diezerstraat wordt begin volgend jaar op deze manier ingericht.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer