Wijkplatform Dieze-Oost op 2 december 2010

Zwolle – Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van Dieze-Oost uit voor het wijkplatform op donderdag 2 december 2010. De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum Dieze-Oost, Zerboltstraat 61 en begint om 20.00 uur.

Tijdens het wijkplatform geeft de heer Klapwijk een presentatie over het thema “gedroomd Diezerpoort”. Verder zal met betrekking tot het project “Dieze-Oost in beeld” de laatste stand van zaken door SWZ en DeltaWonen worden toegelicht. Mevrouw Veerbeek van de Muzerie geeft een presentatie over sociaal artistieke projecten.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken , onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.’

Artikel delen:

Reageer