Het weer: koud

Zwolle – De dinsdag verloopt overwegend bewolkt en droog, alleen op de Waddeneilanden en in Limburg is er kans op een enkele sneeuwbui. De temperatuur komt overdag niet verder dan +1 graad aan zee en -2 graden in het oosten. Er staat een stevige oosten- tot noordoostenwind en in combinatie met de lage temperatuur voelt het buiten erg koud aan.

29-11-2010_weerfoto_stadsgracht.jpg

In de middag kan plaatselijk de zon even doorbreken. In de avond en nacht naar woensdag is het droog en zijn er brede opklaringen. De nacht verloopt erg koud met minima tussen -4 graden aan zee en -9 graden in het oosten van het land. Woensdag begint op de meeste plaatsen zonnig, maar in de middag neemt vanuit het zuiden de bewolking toe. In de avond gaat het in het zuiden licht sneeuwen. Het noorden houdt het waarschijnlijk droog. Overdag variëren de maxima tussen nul graden aan zee en -4 graden in het oosten, maar door de stevige oosten- tot noordoostenwind voelt het buiten een stuk kouder aan.

Donderdag is het bewolkt en valt er op veel plaatsen sneeuw. In de middag en avond wordt het geleidelijk vanuit het oosten droger. De temperatuur ligt tussen -2 en -6 graden in de middag en -5 en -9 graden in de nacht. Ook vrijdag blijft het nog koud winterweer met af en toe sneeuw. In het Sinterklaasweekend is er een vrij grote kans op een overgang naar hogere temperaturen en neerslag in de vorm van regen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer