Stevig potje punkrock in Popfront

Zwolle – Zaterdagavond 11 december is het weer zover: tijd voor een stevig potje Punkrock in Popfront! Er staan deze avond drie bands op het podium, namelijk: Antillectual, No Good Around en Suicide Bombs.

De punkrockband Antillectual is een trio uit Nijmegen. Ze zijn in 2000 begonnen en hebben in de laatste 5 jaar twee cd’s en twee EP’s uitgebracht. Daar is begin november een vijfde aan toegevoegd, namelijk hun nieuwste cd ‘Start From Scratch’. Voor een publiek staan is niet meer nieuw voor ze, ze hebben al getoerd door Europa en Amerika. Ze spelen een energetische liveshow die veel mensen inspireert. Door hun originele teksten en agressieve, maar ook melodieuze punkrock zijn ze rauw, maar ook divers. Vanuit het Noorden van Nederland komt No Good Around richting Popfront. Hun muziek is het beste te omschrijven als punkrock met andere muzikale invloeden van bands zoals Pennywise, Blink 182 en Pulley. Deze combinatie hoor je terug in de verschillende variaties die ze aanbrengen in hun nummers.

Suicide Bombs is de jongste band van deze avond. De uit Zuid-Holland afkomstige band is gevormd door gitariste Ashley, die op zoek was naar een mix tussen sleazy rock en keiharde hardcore punk. Met Suicide Bombs is dat gelukt. Op dit moment zijn ze druk bezig met het opnemen van hun debuut-cd waarvan de release gepland staat rond de jaarwisseling. Ze klinken een beetje als Pennywise, Bad Religion en Ignite, maar dan met een zangeres. Het optreden van Antillectual, No Good Around en Suicide Bombs begint zaterdag 11 december rond 21:30 uur. Popfront is geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is, zoals altijd, gratis. Popfront is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 5 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer