Supportersavond FC Zwolle

Zwolle – Maandag 6 december zal de uitgestelde supportersavond van FC Zwolle toch nog plaats gaan vinden. Hoe gaat het nu echt met FC Zwolle? Gaat het echt zo goed als dat het aan de buitenkant lijkt of zijn er ook nog tegenvallers? Ook de nieuwe financiële indeling van de KNVB is bekend. Hier kunnen de supporters vragen over stellen. Wil je weten of er spelers vertrekken in de winterstop of komen er mensen bij? Hoe gaat het met de jeugd? Is het Grote Kerkplein al gereserveerd of gaan we naar het evenemententerrein voor de huldiging van de kampioen? Alles over de FC kun je vragen en te weten komen.
Deze keer is de Politie IJsselland ook te gast tijdens dit forum. De politie gaan iets vertellen over het tot stand komen van risico wedstrijden regelgeving etc. Specifieke vragen kunnen aan de politie gesteld worden. Mocht jij vast een vraag hebben, mail deze dan vooraf even naar voorzitter@supclubfcz.nl dan stuurt de Supportersclub die door naar politie of FC Zwolle, zodat die dan indien nodig het antwoord volledig en op waarheid berust kunnen beantwoorden tijdens deze avond. Natuurlijk is ook de mogelijkheid om deze avond vragen te stellen.

De Supportersclub hoopt op een grote opkomst maandag.
Tot slot nog even de agenda ondervoorbehoud van namen en volgorde.
Open vanaf 19:00 aanvang forum 19:30
 • Opening  door de Supportersclub FC Zwolle (Johan Zomerdijk)
 • BVO FC Zwolle, financiële en organisatorische zaken. (Adriaan Visscher)
 • Politie Zwolle, Alles over veiligheid rondom politie zaken. (Bert Jansen, Henk Schakelaar)
 • Korte Pauze
 • BVO FC Zwolle, Voetbal technische zaken (Bert Konterman)
 • De trainer aan het woord, terugblik en vooruitblik (Art Langeler)
 • Rondvraag en afsluiting (Johan Zomerdijk)
Einde +/- 22:00
Artikel delen:
Reacties 6
 1. Bolle Jan (de trainer van Sparta, weet u wel) geeft in VI alweer aan geïnteresseerd te zijn in Botteghin en hem in de winterstop graag te willen overnemen. Hij heeft hechte contacten met de investeerder die Botteghin voor z’n rekening neemt bij de FC en met Henkie van de Sigarenwinkel (onze shopkoning henk van ginkel met al z’n waardeloze spelers uit tropische oorden, uitgezonderd Botteghin)


  Maak melding

 2. Onze Rotterdams vriend doet er goed zijn best voor om zijn vriend de investereerder nog aan wat centen te helpen voordat het contract van Botteghin afloopt. Het is hem bij SC Heerenveen niet gelukt en het gaat hem wederom niet lukken. De slavenhandel is alweer een aantal jaren afgeschaft en dus hoeft Botteghin niet naar een club waar hij niet naartoe wil.


  Maak melding

 3. Reminder:

  Supportersavond gaat Maandag definitie WEL door.

  Maandag 6 dec (morgen) zal de geplande forum avond wel door gaan.
  Vanaf 19:00 is iedereen welkom in het Jupiler Supporterscafé.
  Om 19:30 zal de eerste spreker de avond openen.

  Doordat de wedstrijd tegen FC Den Bosch toch niet doorgaat hebben we in overleg besloten dat we maandagavond toch volgens planning een supportersavond gaan houden. Wij hopen dat nog steeds vele supporters naar het Supporterscafé zullen gaan komen. Zeker ook het onderwerp mbt veiligheid is zeer actueel door de afgelasting en het verbod van de burgermeester van Den Bosch. Tevens zal de drooglegging tijdens Cambuur thuis en de recnte boete die FC Zwolle heeft gekregen onderwerp van het gesprek zijn. Maar vergeet ook niet alle positieve dingen die besproken gaan worden zoals de sportive prestaties. Ook de spelers zijn uitgenodigt voor maandagavond.

  Wij hopen u allen Maandag om 19:00uur te zien in het Supporterscafé.

  J. Zomerdijk


  Maak melding

Reageer