Henk van Voornveld directeur van Zwolle Marketing

Zwolle – Henk van Voornveld, de directeur van RBT Vechtdal-IJsseldelta, wordt met ingang van heden ook directeur van Zwolle Marketing. Dat komt omdat huidig directeur Jacqueline van Dinten aangegeven heeft in 2011 uit te kijken naar een nieuwe uitdaging.

De directie van RBT Vechtdal-IJsseldelta betreurt dit besluit van Van Dinten, omdat er in ruim 2 jaar veel vooruitgang is geboekt: drie organisaties zijn bij elkaar gevoegd en samen met alle partners is  Zwolle beter vindbaar en zichtbaar geworden. In goed onderling overleg is afgesproken dat vanaf 1 december 2010 Henk van Voornveld de taken overneemt van Jacqueline van Dinten als directeur Zwolle Marketing. Vanaf dit moment is hij verantwoordelijk voor plannen, contacten en campagnes van Zwolle Marketing. Er zal sprake zijn van een geleidelijke overdracht. Ondertussen wordt met de stakeholders overlegd over inhoud en invulling van de ontstane vacature.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Ik dacht dat er bezuinigd moest worden? Wat is dit voor onzin, Zwolle Marketing? We hebben toch al roeptoeter/wethouder Berkhout in de gemeenteraad? Hij is keihard bezig om Zwolle “op de kaart te zetten” en dat terwijl hij nog steeds in Zeist woont………..Zucht!!!!


  Maak melding

 2. OK maar is dit nou een tijdelijke oplossing? Want met alle respect: meneer van Voornveld loopt al jaren in deze stad rond terwijl er al jaren structureel iets mis is met de marketing van de stad, iedereen doet maar wat en visie en focus ontbreken. Ik verwacht dat meneer van Voornveld dit niet gaat doorbreken zijn tijd is geweest. Is er eentje van de oude stempel maar wel een die nooit z’n stempel op de stad Zwolle heeft kunnen zetten. Er lopen genoeg jongere creatieve, gedreven en ondernemende Zwollenaren rond die ieder voor zich in aanmerking komen of bereid zijn iets te doen voor de stad.
  Of is dit een ordinaire bezuiningsmaatregel of machtsgreep want mevrouw van Dinter was op zich op de goede weg leek me. Openheid is geboden wat mij betreft! Heeft de gemeenteraad hierover “iets” te zeggen?


  Maak melding

 3. “Jacqueline van Dinten zoekt na twee jaar een nieuwe uitdaging”.

  Vond ze haar baan niet uitdagend genoeg? Volgens mij is op dat gebied nog meer dan genoeg te realiseren in Zwolle. Ben dan ook benieuwd waarom JvD eigenlijk vertrekt. Een nieuwe baan schijnt ze nog niet te hebben.


  Maak melding

Reageer