Zwolle pakt UIT avond

Zwolle – Het Zwols UITburo pakt donderdagavond 2 december flink uit met de ‘Zwolle pakt UIT’ avond. Voor de VVV winkel, die voor de gelegenheid tot 21.00 uur geopend is, geven twee DJ’s acte de presence. U kunt onder het genot van een heerlijke glühwein of chocomel kaarten winnen voor diverse concerten.

Donderdagavond 2 december zal het een groot feest zijn voor het VVV kantoor aan de Grote Markt. Tijdens de koopavond, van 18:00 uur tot 21:00 uur, zullen twee DJ’s hun beats laten horen en kunt u een gokje wagen bij het Rad van Fortuin. Onder genot van een glaasje warme chocomel of een beker heerlijke, witte gluhwein, speciaal aangeboden door het Wijnhuis, kunt u kaarten winnen voor onder andere concerten van Jan Smit, the Golden Earring, Only Seven Left, De Wolff, Go Back To The Zoo, Axel Rudi Pell, Cover Your Eyes en Wishbone Ash. Daarnaast maakt u kans op toegangskaarten voor verschillende culturele attracties, zoals het Stedelijk Museum, Museum De Fundatie en Expeditie Ecodrome Zwolle. Er is een stand van het UITburo aanwezig, waar u met vragen over het culturele aanbod van Zwolle terecht kunt, de VVV winkel is deze avond speciaal tot 21:00 uur geopend. Bij de VVV kunt u kaarten kopen voor verschillende activiteiten van de culturele partners van het UITburo. Kortom er wordt flink UITgepakt!

UITmagazine

Het culturele seizoen is weer in volle gang en Zwolle staat weer bol van activiteiten. Opera’s, popconcerten, tentoonstellingen, dansproducties, festivals, lezingen, jazzconcerten, toneelvoorstellingen en jeugdvoorstellingen. Al deze festiviteiten zijn terug te vinden in de alweer derde editie van het UITmagazine die zaterdag 27 november bij veel mensen op de deurmat is gevallen. Op de website www.zwolsuitburo kunt u een Mail & Win actie vinden. Hier worden vele toegangskaarten voor verschillende concerten en culturele attracties verloot. Dit jaar bevat het UITmagazine een interview met zangeres Sanne Hans van de populaire band Miss Montreal en danser Murat Prins van poppingduo Elastic Double.

Kijk voor meer informatie over de Zwolle pakt UITavond en de Mail & Winactie op www.zwolsuitburo.nl en kom donderdag 2 december een kijkje nemen op de Grote Markt.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Onze openingstijden zijn:
  Maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur
  Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op
  Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.
  Helaas zijn wij dus op donderdagavond normaal gesloten maar speciaal voor deze actie zijn wij geopend geweest op 2 december.

  @Marcello Wat bedoel je precies met klantonvriendelijk?


  Maak melding

 2. @VVV Zwolle ; waarom zijn jullie helaas normaal op koopavond gesloten, en is jullie winkel het enigste adres in Zwolle waar je vvv-bonnen kunt kopen?


  Maak melding

 3. @ Drama, dit heeft ermee te maken dat wij de enige VVV zijn die Zwolle heeft.

  @ Marcello @ drama Wij proberen als VVV zo gastvrij voor alle toeristen en Zwollenaren te zijn. Ik neem daarom je klacht mee en maak het bespreekbaar bij het management.


  Maak melding

Reageer