Volkskerstsamenzang in De Spiegel

Zwolle – Zondag 19 december wordt in Theater “De Spiegel” in Zwolle voor het vierde jaar een volkskerstsamenzang gehouden. Dat wordt een middag en een avond met veel kerstmuziek. Het thema is dit keer: Goede herders, slechte herders.


Tijdens de volkskerstsamenzang zullen drie zingende herders op bezoek komen, vergezeld door twee herderskinderen. Evenals in de tijd van de geboorte van Jezus, zijn er ook in onze tijd goede leiders en slechte leiders, goede herders en slechte herders dus. Wat zijn wij zelf eigenlijk? Ds. van Ark zal hier nader op ingaan.
Bijna tradtiegetrouw met een groot samengesteld koor waarvan ondereel uitmaken het Koor “Arioso” uit Heerde, het mannenkoor “Hanzezangers: uit Zwolle en het projectkoor van “Zingen onder de Peperbus”. Naast Jenny van Ark, de dirigente die de algehele muzikale leiding heeft, werken mee: Harry Koning, dirigent, Wilco Veldkamp pianist, Meindert de Jong, orgel, Marco van Gelder en Ferdinand Engwerda, trompet, Willeke Boer, dwarsfluit en last but not least de Band “GROW”.  Ds. Hans van Ark wordt ondermeer zingend geassisteerd door Gerrit en Freek van der Heide en Jordy van Gelder en Alwin Mijnheer.


De gratis kaarten voor de twee voorstellingen, om 16.00 en 20.15 uur zijn te reserveren via de website:  www.zingenonderdepeperbus.nl  waarop ook nog nadere informatie is te vinden. Kaarten zijn ook te bestellen via formulieren die verkrijgbaar zijn bij de kassa van Theater “De Spiegel”.

Artikel delen:

Reageer