WijZ start taalcursus Bahasa Indonesia

Zwolle – Vanaf januari 2011 gaat er een nieuwe cursus van start bij WijZ, te weten de ‘cursus Bahasa Indonesia’. Het Indonesisch (Bahasa Indonesia, letterlijk ‘taal van Indonesië’) is de officiële taal van Indonesië en een van de werktalen van Oost-Timor.

Indonesisch is een Austronesische taal en daarmee verwant aan de meeste talen van Oceanië, de Filippijnen en Maleisië en ook met een aantal talen van bergvolkeren in Vietnam, Cambodja, de oorspronkelijke talen van Taiwan. WijZ organiseert vanaf donderdag 13  januari 2011 een Vakantiemaleis. U leert de Indonesische taal, zodat u zich tijdens de vakantie goed kan verwoorden en de taal begrijpt.  De cursus is geschikt voor beginners en voor mensen die de taal willen bijspijkeren. Het is met name een praktische cursus, waarbij u onder andere het spreken veel oefent. Tevens ontvangt u bij deze cursus een handboek.

De cursus bestaat uit 16 bijeenkomsten van 1,5 uur en vindt plaats op donderdagmiddag van 14.00 – 15.30 uur in Kembang Baru, Händellaan 237 (Holtenbroek). Startdatum is donderdag 13 januari 2011.  Kosten: € 96,- voor 16 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Aanmelden voor 8 januari 2011, tel. 038 – 8 515 700.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Indonesisch leren alleen voor een vakantie ? Kom nou !. De meesten spreken je in het Engels aan. Als men redelijk Indonesisch wilt leren spreken en verstaan, dan duurt zo’n cursus minstens 2 jaar. Spoedcursus, dat zal niet echt lukken.


    Maak melding

  2. H? ik wilde dat ze een handiger tijd hadden gekozen zeg! Lijkt me best leuk om mee te doen!
    Hopelijk slaat deze cursus zo aan dat er een vervolg op avonden of zo komt!


    Maak melding

Reageer