Spelers FC Zwolle willen niet vertrekken

Zwolle – De winterstop zit er voor FC Zwolle aan te komen. Een spannende periode, omdat Zwolle door de goede prestaties van de afgelopen weken zomaar een aantal spelers kwijt kan raken. Als het aan trainer Art Langeler gaat dit niet gebeuren, en mocht dit het geval zijn dan zal FC Zwolle de hoofdprijs voor ze vragen.

Langeler zegt dat de spelers niet willen vertrekken. "Wat een mooi resultaat is van de uitstekende prestaties tot zover, is dat spelers aangeven niet weg te willen in de winterstop. Iedereen heeft het gevoel dat er hier iets geweldigs groeit en wil daar deelgenoot van zijn! Concreet is er ook nog geen belangstelling voor spelers, dus geen paniek." Voor het geval dat er toch belangrijke spelers gaan vertrekken is er de afgelopen periode intensief gescout. De selectie zal dan weer op peil gebracht moeten worden. Mochten er spelers zijn die in Zwolle veel op de bank zitten en elders meer minuten willen maken, dan zal FC Zwolle niet dwars gaan liggen. Daarvoor zal weer versterking komen. De afgelopen week trainde Sergio Zijler (ex-FC Twente en Willem II) met de selectie van FC Zwolle mee. Volgende week is dit Javier Martina (Jong-Ajax). FC Zwolle wil zich niet laten verrassen.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Iedereen mag wel komen voor de bank 😀 als ze de basis maar laten bij zoals ie nu is, de stand ins die er nu zitten zijn ook prima maar ja, je weet het niet he of ze meer minuten willen…


    Maak melding

  2. In de Jupiler League is Zwolle bezig met een fantastische reeks en begint een terugkeer naar de Eredivisie te lonken. Het is dus slim om je alvast te oriënteren op de spelersmarkt naar goedkope eredivisiewaardige spelers.

    Op dit moment speelt Zwolle verzorgd aanvallend voetbal, dus is het niet vreemd dat een ex-Ajacied Martina op proef mag komen. Bij Ajax was Martina een echte rechtsbuiten, alleen hij kon niet doorbreken door natuurlijk ook de aanwezigheid van Suarez.

    Hij is vervolgens nog even verhuurd aan Haarlem en vervolgens clubloos geraakt doordat hij ook geblesseerd was geraakt. Hij krijgt nu dus bij Zwolle een extra kans om alsnog in het betaald voetbal te slagen en misschien wel het ongelijk van Ajax te bewijzen.    Maak melding

Reageer