Zwolle geniet van schaatsen in Westenholte

Zwolle – Er kan geschaatst worden in Zwolle, en wel op de ijsbaan van IJsvereniging WVF in Westenholte. De meest fervente schaatsliefhebbers hadden deze mogelijkheid snel in de gaten en bonden donderdagmiddag de ijzers onder.

02-12-2010_ijspret_westenholte_8.jpg

De ijsbaan in Westenholte is donderdagmiddag 15.30 uur opengegaan voor het publiek. Vanaf dat tijdstip stroomden de eerste schaatsers toe. De schooljeugd was ook present. Na schooltijd konden zij ook nog even het ijs op. Voordat het zover was moesten de vrijwilligers van WVF een aantal uren de baan schoonvegen. Door neerslag was er enkele centimeters sneeuw op het ijs gevallen. De schoonmaak gebeurde met de nodige mankracht, maar ook een splinternieuwe veger kon worden ingezet. Door een positief resultaat van het afgelopen schaatsseizoen kon de ijsvereniging het nieuwe apparaat dit jaar aanschaffen.

02-12-2010_ijspret_westenholte_3.jpg

02-12-2010_ijspret_westenholte_6.jpg

02-12-2010_ijspret_westenholte_7.jpg

02-12-2010_ijspret_westenholte_2.jpg

02-12-2010_ijspret_westenholte_5.jpg

02-12-2010_ijspret_westenholte_1.jpg

02-12-2010_ijspret_westenholte_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Het kost een paar stuiver om in Westenholte te schaatsen en dan krijg je een netjes geveegde 400 meterbaan. Ik zou niet verder zoeken.

  Volgend jaar voor 1 december lid worden en je bent met een paar euro klaar voor het hele seizoen. Wij betalen het belachelijk lage bedrag van 6 euro voor een heel seizoen voor twee volwassenen en drie kinderen.


  Maak melding

 2. HELAAS VOOR DE LIEFHEBBERS. DE DOOI HEEFT MET VOLLE KRACHT TOEGESLAGEN. DE BAAN IS OP DIT MOMENT MEER GESCHIKT VOOR DE HOLLAND 8 OF DE VIER MET DAN OM TE SCHAATSEN. UITERAARD BLIJVEN WIJ U VIA ONZE SITE OP DE HOOGTE HOUDEN INDIEN ER WEER GESCHAATST KAN WORDEN.

  NOG EVEN VOOR ALLE NIEUWE LEDEN. DE KAARTEN GAAN VANDAAG OP DE BUS.

  WAT WAREN DIE STOERE WERKERS GISTEREN WEER BEZIG. MET DRIE SCHUIVERS EN EEN VEEGMACHINE WERD DE SNEEUW MET SUCCES BESTREDEN. TEGELIJK WERDEN VELE HANDSCHUIVERS GEBRUIKT. GISTERENAVOND WERD DE CURLINGBAAN UITGEZET. WEER EEN NIEUW FENOMEEN EN MET SUCCES.

  Website WVF


  Maak melding

Reageer