Wijkplatform Indische Buurt op 9 december

Zwolle – Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van de Indische Buurt uit voor het wijkplatform Indische Buurt op donderdag 9 december 2010. De bijeenkomst vindt plaats bij The Young Ones in de Michaëlskerk, Bisschop Willebrandlaan 32 en begint om 19.30 uur.

Tijdens het wijkplatform geeft dhr. Klapwijk een presentatie over het thema “gedroomd Diezerpoort”. Verder wordt met betrekking tot het onderwerp “Indische Buurt in beeld” teruggekeken naar 2010 en vooruit gekeken naar 2011.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken  , onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.’

Artikel delen:

Reageer