Sparta wil FC Zwolle verdediger Eric Botteghin

Rotterdam / Zwolle – Sparta Rotterdam wil in de winter graag een nieuwe verdediger aantrekken. De Jupiler League-club krijgt volgens trainer Jan Everse nog teveel doelpunten tegen. De oefenmeester weet al wie hij wil halen; Eric Botteghin van FC Zwolle.

"Die jongen moet op dit moment zes ton kosten", laat Everse weten in gesprek met Voetbal International. "Dat kunnen we niet betalen. Wel heb ik goede contacten met een van de belanghebbenden. Als hij van zijn aandeel afziet, moet er wat meer mogelijk zijn", aldus de trainer van Sparta Rotterdam. In het verleden werkte Everse bij FC Zwolle al samen met de Braziliaanse verdediger.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Hoor ik nu ergens dat deze jongen normaal 3,5 ton zou moeten kosten. Er is echter 2,5 ton op een bepaalde post (als zijnde meerkosten) bijgekomen, als verwijzing stond in het kasboek: ‘terugvordering garnituren’ ?


  Maak melding

 2. is eric eigenlijk wel eigendom van de fc of van een externe financier? fc zwolle wordt er bij verkoop dus geen centje wijzer van waarschijnlijk.de eredivisie nadert voor zwolle,dus moet hij gewoon blijven!


  Maak melding

 3. Was het niet ongeveer een jaar geleden dat het hele legioen achter Everse stond!!! En dat van Vliet etc.etc.
  Het kan verkeren in de voetbaljungle


  Maak melding

 4. Bericht door Frankie, op 5 december 2010 om 18:50
  Was het niet ongeveer een jaar geleden dat het hele legioen achter Everse stond!!! En dat van Vliet etc.etc.
  Het kan verkeren in de voetbaljungle

  Waar is van Vliet nu dan?

  :D:D:D


  Maak melding

Reageer