Algemeen Log 201

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 202 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 265
 1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Joppuh met zijn 18de medaille 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

  met 3: Dame, JanD, Verdieping, marieke de tweede en Plantje

  met 6: Gezellig, Appie,Wim en bernard

  met 8: ingrid. ja-tja, Eva en Natascha

  met 9: Koko hattem

  met 11: Tim

  met 12: drama

  met 16: Derk

  met 18: Joppuh

  met 19: Assendörper

  Assendörper pas op hoor hij hijgt in je nek

  :D:D:D


  Maak melding

 2. SloaperT gefeliciteerd. Ik was net de eitjes aan het koken maar had ook nog geen nieuw Log verwacht. Moet de komende tijd sk?rp blijven.:D:D:D


  Maak melding

 3. Bericht door Derk, op 5 december 2010 om 21:41
  Tim maak eens een foto van je uitzicht. Ben benieuwd.

  Zou ik wel willen maar mijn camera accepteert geen batterijen meer als in hij vind ze allemaal leeg.


  Maak melding

 4. Oef, het “ontopic” zijn wordt op het politieke log wel erg nauw omschreven. Dit gebeurt me nu al voor de tweede maal, dat ik weliswaar niet meteen inhoudelijk reageer, maar wel degelijk op een posting reageer.
  In een gewoon gesprek is toch ook niet elke zin ‘inhoudsvol’. Hte gaat om samenhangende postings die samen ‘on topic’ zijn wat mij betreft.>:(


  Maak melding

 5. Ha Tim, ik blijf omwille van mijn humeur maar even op dit algemene log.
  🙂
  Heeft Sint je goed bedeeld, behalve die tig rollen plakband? Wij hebben gevraagd of ie met kerst kan komen. Ik ben nu met mijn cadeau bezig: een verzameling gedichten uit de Nederlandse literatuur. Een bult werk


  Maak melding

 6. De sint heeft me goed bedeeld hoor. Maar dat doet hij ieder jaar weer opnieuw :D…

  Wel een prachtig cadeau, die verzameling van gedichten uit de Nederlandse literatuur (Literatuur of literatuur ;))… Wat heb je nu al zoal? Succes!


  Maak melding

 7. Bericht door Dame, op 5 december 2010 om 22:32
  Oef, het “ontopic” zijn wordt op het politieke log wel erg nauw omschreven. Dit gebeurt me nu al voor de tweede maal, dat ik weliswaar niet meteen inhoudelijk reageer, maar wel degelijk op een posting reageer.
  In een gewoon gesprek is toch ook niet elke zin ‘inhoudsvol’. Hte gaat om samenhangende postings die samen ‘on topic’ zijn wat mij betreft.

  Ben ik ook wel met je eens Dame maar laten we daar maar niet al te moeilijk over doen. Het is jouw tweede maal, misschien mijn derde maal en een ander is dat wel een tig maal gebeurd. Nu zie ik bij jou geen denkfoutje maar wel een typefoutje.:)
  Trusten, moet morgen weer vroeg op.:'(:'(:'(


  Maak melding

 8. Sorry voor kattige opmerking. Je merkt dat mijn humeur voor ingrijpen admin ook al minnetjes was.:(
  Ik doe niet moeilijk over echte off topic; daar maak ik me ook weleens schuldig aan. Wel vind ik het wat gezeur als iemand bij elke posting over je schouder kijkt en een oordeel geeft over de inhoud. Dan wordt het allemaal wat krampachtig. Maar goed, slaap lekker en droom maar van Mohammed en al zijn vrouwen.;)


  Maak melding

 9. Oud-international Henk Timmer gaat tot het einde van het seizoen aan de slag als hoofdtrainer van de Ermelose eersteklasser FC Horst.

  De Hierdenaar, die het doel verdedigde van FC Zwolle, AZ, Ajax en Feyenoord, neemt het roer over van Jan van den Heuvel, die woensdag vanwege teleurstellende prestaties werd ontslagen. FC Horst is hekkensluiter in de eerste klasse D.


  Maak melding

 10. Wat heb je nu al zoal? Succes

  Tim, op dit moment vooral chagrijn, omdat ik alles wat ik na 20.30 uur aan bewerking heb gedaan kwijt ben. En ik heb echt regelmatig opgeslagen. Ik heb veel belangrijke gedichten, Egidiuslied, Vondel, Hooft, Kloos, Marsman, Lucebert, Van Ostaijen etc. Moet wel mooi worden, deze selectie van moeders.:)
  Morgen maar weer fris verder met bewerken.


  Maak melding

 11. @Dame, een oor aangenaaid als je naar de site gaat? leg eens uit.

  Ik moet er wel bij vermelden dat de site slechts een opzet is en niet nu al de definitieve. Er zal nog veel bijkomen en veranderen waaronder ook het lettertype, hopelijk ieder haar / zijn begrip hiervoor.  Maak melding

 12. Luchtalarm zwijgt in Drenthe
  maandag 6 december 2010 13:26
  Regio – Door het ammoniaklek bij het vleeswarenbedrijf Aarnink in Meppel is maandag de test van het luchtalarm in de provincie Drenthe uitgeschakeld. Door de korte tijd tussen het incident in Meppel en het middaguur waarop de sirenes zouden afgaan was het onmogelijk om deze alleen voor Meppel uit te schakelen. Daarom is besloten om in de gehele provincie Drenthe de sirenes niet te testen.

  Is het in Zwolle wel afgegaan? Ik realiseerde me toen ik bovenstaand stukje op Blikopnieuws las dat ik de sirenes ook niet heb horen gaan.


  Maak melding

 13. Nou hier in de stroate is een waterleiding eu knapt, eut hele circus van vitens op de stoepe en de stoate stied onder water.
  Kan nog wel ff duurn zeg die monteur.


  Maak melding

 14. Amersfoort richting Hoogeveen tussen Wezep en afrit Nieuwleusen 16 km, Filelengte neemt toe.
  Hoor daarnet dat het verkeer bij de brug naar Stadshagen ook behoorlijk vast zit.


  Maak melding

 15. Ja, kwam er op tijd achter en ging bij Wezep eraf, was helemaal geen sluipverkeer en ik zag een feëeriek, kerstachtig mooi stilstaand rood lint van achterlichtjes op de A28 staan. Wie weet er hoe heerlijk dat is? 😉


  Maak melding

 16. Bericht door Dame, op 6 december 2010 om 18:00
  Dan is de fiets toch zo gek nog niet!

  Nu met die nieuwe tunnel(s) daar niet nee maar daarvoor was oversteken echt een drama, zelfs met verkeerslichten.


  Maak melding

 17. Bericht door Marcello, op 6 december 2010 om 18:35
  Dixons Zwolle aan de Dobbe gaat vanavond open van 24.00 tot 01.00 voor de release van World of warcraft!

  Welke gek gaat er nu om 24.00 uur zijn tent los gooien voor wat verkoop wat ook om 9.00 uur kan. Wie is er nu gekker de kopers of de winkelier?


  Maak melding

 18. Ene mevrouw Wiegman stond daarnet bij Man Bijt Hond op de Grote Markt omdat zij in buitenaardse wezens geloofd en met hun op reis is geweest 😮


  Maak melding

 19. @ Derk, lijkt mij toch niet goed wanneer je zolang koorts blijft houden.
  Kunnen ze er op één of andere manier er achter komen welke bacterie er in je lichaam rond waart, opdat ze gerichter antibiotica kunnen voorschrijven of is dat niet mogelijk?


  Maak melding

 20. @ingrid er is al bloed naar een centrum verzonden die kijkt op tropische ziekten, ik ben hier ook klaar mee hoor zal verders niet uitwijden maar ook s nachts merk ik het en heb er last van. Lichamelijke klachten genoeg.


  Maak melding

 21. Ik hoop eind deze week anders volgende week. Kan niet eens meer langer als 1,5 uur auto rijden want dan val ik gewoon weg. Maar alles zal wel goed komen. GGD vandaag aan de deur gehad over het hoe en wat en een direkt nr gekregen. We zullen wel zien hoe het gaat.


  Maak melding

 22. 😀 Joppuh; Als ik over Meppel naar Meppel of Steenwijk ga, zie ik dagelijks een lint wachtende auto’s aan de andere kant 😉 Mooi… heel mooi. Stiekum zwaai ik en ontvang een enorme, onzichtbare arbeidspush 8)


  Maak melding

 23. @ Marcello, gezien

  Ene mevrouw Wiegman stond daarnet bij Man Bijt Hond op de Grote Markt omdat zij in buitenaardse wezens geloofd en met hun op reis is geweest

  Nogal buitenaards onder de ogen van onze levensgrote engel.


  Maak melding

 24. Jol (zelf) wil per direct stoppen als trainer van Ajax
  06/12/2010 21:12

  Martin Jol heeft maandagavond bij de directie van Ajax aangegeven dat hij per direct wil stoppen als trainer van de club.

  Het is nog onduidelijk of de directie van de Amsterdamse club het verzoek van de oefenmeester uit Scheveningen zal honoreren.

  Ajax maakt een slechte periode door in de Eredivisie. De club bezet momenteel de vierde plaats op de ranglijst op vijf punten achterstand van koploper PSV en nummer twee FC Twente.

  De naam van Jol werd maandag in diverse media al nadrukkelijk in verband gebracht met Newcastle United, dat eerder op de dag manager Chris Hughton ontsloeg.  Maak melding

 25. Maar toch, zou het met vervangen van de trainer beter gaan?
  Misschien was de chemie er niet? Hij zat altijd wel als een koude kikker op de bank.


  Maak melding

 26. Hé, hier in de buurt wordt op dit moment een ondergrondse afval container geplaatst aan de Begoniastraat (Assendorp). Bewoners in de buurt zijn in het bezit van een grijze kliko en bewoners van de appartementen in de Kerk hebben hun eigen container.
  Waarom wordt hier een ondergrondse container geplaatst?
  Op de site van de gemeente zwolle kan ik zoiets niet vinden…
  Heeft iemand voor mij zoek-tips? Of meer informatie?


  Maak melding

 27. @Marieke de tweede ; volgens mij krijgt heel assendorp die ondergrondse containers. Daarmee vervalt dan de kliko zodra die ondergrondse installatie klaar is, en de bijbehorende pasjes zijn verspreid. Dus op een dag… zet je de kliko aan de straat en zie je hem nooit weer, want door de Rova meegenomen.


  Maak melding

 28. Voorlopig betalen we in Assendorp nog hetzelfde als vorige jaren. Of het straks naar rato wordt verrekend is nog niet zeker, maar als dat wordt ingevoerd betaalt iedereen naar wattie vervuilt. Is toch niks mis mee?


  Maak melding

 29. de kliko verdwijnt niet maar wordt waarschijnlijk alleen voor plastic afval in gebruik genomen aangezien dit het meerendeel van je afval is. De rest, wat dus niet zoveel is, gaat dan naar de centrale containers. Uiteindelijk is het de bedoeling dat dat in veel meer wijken in zwolle zo zal gaan.


  Maak melding

 30. @drama: bedankt voor je informatie. We hebben vlgs mij nog geen bericht van de gemeente ontvangen. Ik zal mijn wederhelft eens vragen.


  Maak melding

 31. Nou, sinds de rova hier in de Assendorperstraat ondergronds is gegaan, is onze mooie groene vuilcontainer/kliko dus ingenomen:
  papier/karton kunnen we dinsdags aan de straat zetten; glas- en plasticbakken staan bij SuperdB, en de vuilniszakken met de rest van ’t afval gaan dus mbv een pasje ondergronds. Kliko’s zie je hier niet meer.


  Maak melding

 32. @Ingrid; dat zou maar zo kunnen…

  Ben benieuwd wanneer we hier weer sneeuw krijgen. Het (langere termijn) weerbericht heb ik nog niet gevolgd. Straks maar eens even kijken. Eerst lekkere koffie klaar maken 😀


  Maak melding

 33. Bericht door ingrid, op 7 december 2010 om 18:37
  Heb al een poosje niets gelezen PeDV.

  Hij zou toch verhuizen naar Amsterdam? Niet dat hij vanaf daar WLZ niet meer kan bereiken, maar misschien is ie nu aan het verhuizen of heeft ie nog geen internet op zijn nieuwe woonadres.


  Maak melding

 34. Rond de 13de moet het echt lang koud ( brrrrrrr) gaan worden.

  Ik ben benieuwd -brrr-
  Hoe is het trouwens met jou temperaturen? Zijn ze een beetje onder controle?


  Maak melding

 35. Yep, nog 5 blikjes Hertog Jan…
  En nog een driekwart fles Johnny Walker uit de jaren 90…
  Nog 5 flessen Brutt-champagne, vorig jaar gekocht… maar die komen dit of komend jaar wel op 😉

  Ik ben niet zo’n drinker…


  Maak melding

 36. Koko, gaan jullie met de stichting ook adressen van goedkope klus- en tuinhulpen e.d. publiceren? Veel gehandicapten moeten ook voor allerlei klussen een betaalde kracht inschakelen. Dat kan een kostbare aangelegenheid worden.  Maak melding

 37. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 38. Ongelooflijk he Koko….tjonge jonge 28 jochies die in groepsverband aan groter geld hebben geroken. Die opvoeders ook, hadden die nooit wat in de gaten? Triest!


  Maak melding

 39. HULP GEVRAAGD,

  Beste mensen,
  Zoals jullie kunnen zie hangt er aan mijn naam een link naar stichting gehandicaptenvoordeel.

  Ik wil jullie vragen om hier eens op te kijken en jullie meningen / adviezen te mailen naar gehavo@gmail.com.

  Doordat we de mening vragen van velen hopen wij t.z.t. een zo gebruiksvriendelijke site te krijgen.

  Alvast bedankt voor de moeite.

  Groet Koko Hattem


  Maak melding

 40. O ja, vanochtend om 6.30 uur weer een stuk waterleiding gesprongen hier in de straat. Inmiddels hebben we weer water.
  Leidingen zijn hier zo’n 60 jaren oud.
  Denk dat er nu wel word bekeken om het te vervangen.


  Maak melding

 41. Goede vragen, ongelooflijk ook dat zo velen de opvoeding lijken te verwaardelozen. Misschien wel in een ongebreidelde zucht naar dubbele (2 opvoeders) zucht naar status, macht, (veel) geld en aanzien.

  We hadden niet zo lang geleden nog een ministerie van jeugdzorg. Hoe zou dat nu zitten?


  Maak melding

 42. Dick ik heb hier in hattem veel contact met jongeren tot +/- 18 jaar.
  Tja in een aantal gevallen kijk ik er niet van op dat zij niet op het rechte pad blijven.
  Neemt niet weg dat ik met een aantal mensen er alles aan doen om goed contact en dingen met ze te organiseren hoop ze wat bij te sturen.

  Leuk werken met die gasten, zeker als je zelf soms hulp kunt gebruiken en dan ziet dat ze ook een andere kant hebben.


  Maak melding

 43. Ja Dick ik kan er wel wat bij voorstellen zal ik maar zeggen.
  Idd een grote groep.
  Ik ga nu ook weer naar het jeugdhonk, om 15.00 uur gaat het open tot 17.00 uur en vanaf vanavond 19.00 uur tot 21.30 uur.
  Kijken wat er nu weer op me af komt.

  Dick werk ze nog even en ik hoor / lees je nog wel.

  Groet Koko


  Maak melding

 44. Leuk werken met die gasten, zeker als je zelf soms hulp kunt gebruiken en dan ziet dat ze ook een andere kant hebben

  Dat is echt heel leuk, om die andere kant te zien. Daarom word ik soms wel beetje opstandig als ik de vooroordelen over jongeren zie…Ze zijn namelijk echt allemaal niet zo en door die grote mond zou je zo af en toe eens heen moeten prikken.


  Maak melding

 45. Ja Derk, ik ben niet van het ganzenbord gevalen (hehe, kan ik deze grappige uitdrukking ook eens gebruiken;)), maar dat was toch niet mijn vraag van 22:47 uur gisteren?


  Maak melding

 46. Volgens mij is daar een grote markt voor, want er zijn zoveel ouderen en mindervaliden die geen mantelzorgers hebben en die voor elke kleine rotklus iemand moeten betalen. Dat loopt ook in de papieren.


  Maak melding

 47. Bij ons hier en in Kampen weet ik dat je voor nog geen 3/5 euro per uur een oud vakman kan inhuren om de klus te doen. Soms zelfs gratis naar gelang het inkomen en situatie, juist voor de klussen die jij bedoeld.


  Maak melding

 48. Tjonge, jonge…. ik dacht dat alleen in Amsterdam de parkeerkosten belachelijk hoog waren!!!!
  Ik was van iets voor 3-en tot iets over half 7 in de binnenstad. Omdat het zo belachelijk druk was om de een of andere reden, moest ik mijn gebruikelijke parkeerplekje voorbij rijden (boe-hoe) en parkeerde ik onder de MediaMarkt.
  Ik kom terug van de bioscoop (Harry Potter 7), reken mn kaartje af…..TIEN EURO!!!!!

  Non-de-ju!!!!!


  Maak melding

 49. @Derk; Als jij nou eens met je temperatuur buiten gaat staan…
  Dan smelt de sneeuw van je warme aanwezigheid en je koorts koelt een beetje af… Winwin, noemen we dat!


  Maak melding

 50. Ja Eva en dan krijg ik de schuld van de opwarming van de aarde 8) Ik probeer wel iedere dag toch 2x een half uurtje te wandelen, verders gaat het wel goed hoor max nog maar 3x koortsaanvallen op een dag verders constante temp hier :D:D:D


  Maak melding

 51. Top 20 member Weblog Zwolle laatste 30 dagen:

  Derk , (586 comments)
  dick , (574 comments)
  Dame , (412 comments)
  ingrid , (233 comments)
  Assend?¶rper , (183 comments)
  Zwolse , (181 comments)
  Eva , (167 comments)
  Peter Erik de Visser , (151 comments)
  Tim , (150 comments)
  drama , (138 comments)
  Natascha , (133 comments)
  Koko Hattem , (132 comments)
  Joppuh , (116 comments)
  ja-tja , (96 comments)
  zusenzo , (93 comments)
  Marcello , (85 comments)
  Henk , (80 comments)
  Wim , (63 comments)
  Andre Kijk , (57 comments)
  wichert , (51 comments)  Maak melding

 52. Grote dank, Joppuh en Natascha. Wij hebben eindelijk ook genoten. Laat Frank maar eens laten zien wat ie kan. We waren ook wel aan een positief bericht toe.


  Maak melding

 53. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 54. BeeldBuisBode:

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Infiltreerde Shell in de Nigeriaanse regering?
  – Zin en onzin van het weer- en spitsalarm
  – Slachtoffers over bevindingen Commissie Deetman
  – Gratis kerstbomen tegen eenzaamheid

  Uitgesproken (N2, 20:25)
  – Minister doet voorstel voor elektronisch ongevallendossier
  – Bestuur Hulp & Recht stapt mogelijk op

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Ontwerp-akkoord over Icesave
  – Deetman wil af van meldpunt Hulp & Recht
  – Personeel SNV woedend over luxe etentje
  – China is boos op Nobelcomité

  Sportjounaal in Nieuwsuur
  – Voetbal: Uitgebreid interview met Rafael van der Vaart
  – Handbal: reportage over het Nederlands vrouwenteam dat op dit moment actief is tijdens het EK voor vrouwen in Noorwegen en Denemarken
  – Schaatsen: hét talent van de Amerikaanse schaatsploeg: Joey Mantia

  REPORTAGE: Metropolis (N3, 20:25)
  Metropolis gaat de wereld over op zoek naar liefdesverdriet. In Nicaragua maak je een eind aan de pijn in je hart met de ‘pastille d’amor’, een dodelijk pilletje. De oplossing in Burkina Faso is wat minder extreem: om je man terug te krijgen slacht je een kip

  FILM: The Prestige (Veronica, 20:30)
  Zoals we van regisseur Christopher Nolan gewend zijn: complexe vertelling met hoofdrollen voor twee rivaliserende illusionisten. De een, Alfred Boden (Christian Bale) is een geweldig illusionist, maar een slecht performer. De ander Robert Angier (Hugh Jackman) windt iedereen om zijn vinger door zijn charmante presentatie

  DOCU: Holland Doc (N2, 21:25)
  Joss Umuganwa groeit op als een gewoon meisje, tot ze er op haar vijftiende achterkomt dat ze de achterkleindochter van de voormalige Rwandese koning Yuhi V Musinga is. Als Tutsi ontvlucht ze in 1990 de etnische onlusten van de Hutu’s en komt via vele omzwedvingen in Nederland terecht, vanwaar ze contact zoekt met de laatste koning van Rwanda

  Tijd voor Max (N2, 17:35)
  – Te gast: actrice Inge Ipenburg
  – Ieder mens heeft recht op een menswaardig bestaan

  De wereld draait door (N3, 19:30)
  Tafeldame: Yvon Jaspers
  – Alexander Klöpping, Derk Sauer en Arnoud Vermeer over Wikileaks
  – Wetenschappers Jelle Reumer en Dick Mol
  – Reinout Oerlemans en de cast van New Kids Turbo
  – BL?F maakt muziek :D:D:D

  MaDiWoDoVrijdagShow (N2, 22:00)
  – Presentator Arie Boomsma
  – Twee Dik Trom acteurs: Tonny van Schendel (de oude) en Frank Evenblij (de nieuwe)
  – Claudia van Deudekom en Doesjka van Hoogdalem over de docu HELP! een homo in de klas

  Pauw & Witteman (N1, 22:55)
  – Journalist Aart Zeeman
  – Cyber security expert Ronald Prins
  – Oud VVD-leider Frits Bolkestein

  ———————————————————–
  Extra aanbevelerT 21:00 ned 3: Pavlov….
  ———————————————————–
  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Kijkcijfer
  Hans Beerekamp (NRC Handelsblad) is blij te hebben gezien hoe het kan dat een groep hackers bedrijven plat legt. ??Arnoud Vermeer, aangekondigd als ⤽beveiligingsexpert⤝ van onder meer website GeenStijl, was in De wereld draait door (woensdag, Nederland 3, 1.178.000 kijkers) aan tafel genood om ⤽een journalistieke demonstratie⤝ te geven van een cyberaanval op MasterCard. […] De bezwaren tegen zo??n uitzending liggen voor de hand, maar ik ben blij het eens met eigen ogen te hebben gezien. […] Nieuwsuur (woensdag, Nederland 2, 414.000 kijkers) laat de andere kant, met name Ronald Prins van het beveiligingsbedrijf Fox-IT, regelmatig aan het woord. Die noemde het gisteren ⤽ontoelaatbaar⤝ dat de overheid met de bestaande middelen geen gezag heeft over het internet. En toch gebeurt het.??

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) vindt dat Kijken in de ziel (woensdag, Nederland 2, 215.000 kijkers) te weinig gezien is. ??Met minimale middelen maximaal effect en een zinnige inhoud ?? het is een fenomeen dat niet genoeg geprezen kan worden, vooral dankzij de beheerste interviewtechnieken van Verbraak. […] Kijken in de ziel trok veel te weinig kijkers […]. […] Verzachtende omstandigheid is dat het recht tegenover Pauw & Witteman (woensdag 1 december, Nederland 1, 1.128.000 kijkers) stond geprogrammeerd. De netcoördinator die dat op zijn geweten heeft, mag wel eens hard gaan nadenken over zijn verdediging.??  Maak melding

 55. Jongen (16) opgepakt na WikiLeaks-aanval
  DEN HAAG – De politie heeft in Den Haag een 16-jarige jongen gearresteerd die betrokken zou zijn geweest bij de digitale aanvallen op de websites van onder meer MasterCard en Paypal.

  Agenten hebben bij de tiener gegevensdragers in beslag genomen. Meer arrestaties worden niet uitgesloten, meldt de NOS.

  De cyberaanvallen op de websites werden uitgevoerd door aanhangers van klokkenluiderssite WikiLeaks. De aanvallers richten zich op bedrijven die geen zaken meer willen doen met WikiLeaks, die geheime overheidsdocumenten publiceert.

  De sites werden platgelegd via Nederlandse servers.


  Maak melding

 56. dick ik doe m’n best en gezien de reacties van de jongeren komt het wel goed.
  Het is ook leuk werken met die jeugd.
  Ik ben momenteel (vanaf september) ook bezig met de oudjes van het Hof van Blom om dingen te maken voor de kerstmarkt a.s. zaterdag aldaar. Ook leuk;)


  Maak melding

 57. Je moet welhaast burgemeester zijn van ‘Attem. Kijk daar is het “Hof van Blom” weer. Hebben we het ook al eerder over gehad. Ben vandaag naar de kaakchirurg geweest. Loop nu met een zak ijs tegen de wang. Maak er wat moois van Koko!


  Maak melding

 58. @ Koko, een kroon was gaan lekken daarom moest de kies er uitgesneden worden door de kaakchiruch. Beetje naweeen van. Dikke wang en wat last, maar niet echt ernstig.


  Maak melding

 59. Ik heb vanavond naar Derek Ogilvie gekeken en ben eigenlijk boos!
  Op het einde van de uitzending deed hij een reading bij een man, die een overleden vriend zou hebben. De man moet van Derek het nummer van de echtgenote van die vriend in zijn mobiel intoetsen, Derek belt vervolgens naar die echtgenote. Hij praat, hangt vervolgens op. Hij geeft vervolgens aan: “Ik moest je een boodschap doorgeven… ‘IK BEN ER NOG’!!!!
  Blijkt de man in het publiek een acteur te zijn en deze reading blijkt de kick off voor de nieuwe campagne van http://www.ikbenernog.nl, waarbij aandacht gevraagd wordt voor alle terminaal zieke mensen, waarvan steeds meer vrienden het laten afweten, niet meer komen om ze te steunen.
  Ik ben in shock, voel me verschrikkelijk genaaid! Hoe kan hij nou zoiets doen!!!! Okee, dat er aandacht nodig is, dat begrijp ik. Dat je dat ook wilt doen op een manier waarbij er nog heel lang wordt nagepraat, snap ik ook wel…
  Maar ik voelde me echt bedonderd door 1 van de weinige mediums waar ik WEL vertrouwen in heb! En daar houd ik niet van!


  Maak melding

 60. Goeiemorgen!

  Alternatieve beeldbuisbode:
  “How I met your mother” is weer begonnen! Erg leuke comedy serie!
  Tevens is “The big bang theory” al aan zijn tweede rondje bezig. Echter, de afleveringen gaan nooit vervelen! De herkenbaarheid van het nerd-gedrag is soms enigszins beangstigend, maar blijft leuk!
  En vanavond natuurlijk ook weer Top Gear; het enige auto programma op tv dat ook voor vrouwen leuk is!

  Voor de mensen die na een dag werken zin hebben om gewoon simpele behapbare pulp tot zich te nemen.


  Maak melding

 61. PSV’er Lens hangt boete, rijontzegging of celstraf boven het hoofd
  Vrijdag, 10 december 2010 om 07:30

  PSV dreigt Jeremain Lens voorlopig kwijt te raken. De aanvaller van de Eindhovenaren hangt een celstraf boven het hoofd, omdat hij eerder dit jaar staande werd gehouden wegens het besturen van een auto terwijl zijn rijbevoegdheid was ingevorderd. De straf hiervoor varieert van 4500 euro boete, een rijontzegging voor vijf jaar tot zelfs een gevangenisstraf voor de duur van zes maanden.  Maak melding

 62. Vroeger moest ik biechten en de pater vroeg mij of ik wel ’s in contact was geweest met homofielen.
  Dus ik zei, “nee, dit is de eerste keer!”  Maak melding

 63. Gelenn Hughes, Eagles, Brainbox, Fortunes, Percy Sledge, the Herd, the Yardbirds, Peter Frampton, ScottmcKenzie, Mama’s & papa’s, kortom allemaal fijne sixties en seventies muziek van grote kwaliteit!


  Maak melding

 64. Timmieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heb je nog verkering?

  Nu Last Chrismas…..die draaien ze voor 2 dolletjes, Amerikaans lachende verliefde zielen in de sneeuw…..voor jullie dus, maar niet zo plastic graag, allemaal als die Wham-wouzen!


  Maak melding

 65. Bericht door Derk, op 10 december 2010 om 15:24
  Tim kom je die screen pc nog eens ophalen of moe6t ik hem afgeven bij het bunkerstation?

  Ja wil hem wel een keer op halen 🙂 maar wat is het nou precies voor een ding?

  En dick, ja, de verkering is nog steeds aan 😉


  Maak melding

Reageer