Zondag de topper FC Zwolle – Cambuur

Zwolle – FC Zwolle – Cambuur: het laatste thuisduel voor de winterstop. Aanstaande zondag om 12.30 uur is het zover. Met een fantastische twaalfde man, kan de FC Zwolle trein door denderen! Zondag vindt er geen kaartverkoop meer plaats aan de stadionkassa’s, dus bemachtig je ticket voor deze topwedstrijd z.s.m.! Voor dit duel geldt een legitimatieverplichting
De kaartverkoop bij de receptie van FC Zwolle is maandag 29 november van start gegaan. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden. De kaartverkoop via internet is zaterdag 27 november van start gegaan. Ga naar www.fc-zwolle.voetbalticket-shop.nl. Doorloop het stappenplan en koop uw kaart voor deze wedstrijd. Er kan één kaart gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van FC Zwolle.

TicketBox

De kaartverkoop bij TicketBox is zaterdag 27 november van start gegaan. Bij de gebruikelijke verkooppunten kunt u volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard één toegangskaart kopen.

Wedstrijddag. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s gesloten.
Halve seizoenkaarten

Wil jij geen wedstrijd meer missen van ons FC Zwolle? Wil jij DRIE van de negen thuiswedstrijden na de winterstop GRATIS bijwonen? De McDonald’s Voordeelpas bezitten? En ook nog eens korting krijgen op een toegangskaart voor de wedstrijd tegen Cambuur? Bestel dan NU je halve seizoenkaart 2010-2011!

– De halve seizoenkaart is geldig vanaf vrijdag 14 januari 2011 FC Zwolle – FC Emmen
– Bezoek DRIE van de negen wedstrijden GRATIS
– Ontvang de McDonald’s Voordeelpas
– Ontvang 10% korting op een toegangskaart voor de wedstrijd tegen Cambuur (geldt alleen in de voorverkoop).
Artikel delen:
Reacties 10
 1. @wichert
  Nou de BOLLE van LOSSER was afgelopen weekend wel comentator bij de wedstrijd van Cambuur tegen MVV….
  Dus je zou denken dat TVTwente wel belangstelling zouhebben voor de topper a.s. zondag


  Maak melding

 2. Extra kaartverkoop FC Zwolle – sc Cambuur

  Met een fantastische twaalfde man, kan de FC Zwolle trein aanstaande zondag door denderen! Toegangskaarten zijn te koop bij de receptie van FC Zwolle, via TicketBoxverkooppunten en via internet. Aanstaande zaterdag is de receptie van FC Zwolle van 10.00 uur tot 13.00 uur extra geopend.

  Let op: zorg dat je uiterlijk zaterdag je kaarten koopt, zondag zijn de stadionkassa’s gesloten.


  Maak melding

 3. Zondag kassa’s definitief gesloten.

  FC Zwolle heeft vandaag nog een ultieme poging ondernomen om zondag toch nog de kassa’s open te mogen te hebben voor de wedstrijd tegen SC Cambuur. Dit verzoek is helaas niet gehonoreerd door de lokale driehoek. Alle FC Zwolle supporters die nog niet in bezit zijn van een toegangsbewijs kunnen deze vrijdag nog aanschaffen via ticketbox of op kantoor van FC Zwolle. Speciaal om supporters, die tijdens kantooruren niet de mogelijkheid hebben, gaat het kantoor van FC Zwolle Zaterdag ochtend open, zodat iedereen de mogelijkheid heeft een kaartje te bemachtigen voor deze mooie wedstrijd.

  Heb je nog geen kaarten, haal ze dan snel.

  J. Zomerdijk


  Maak melding

 4. Middenvelder Danny Schreurs heeft zondagmiddag punten gepakt voor FC Zwolle. De 23-jarige Limburger bezorgde zijn club met twee doelpunten de volle winst tegen Cambuur Leeuwarden (2-0).

  De koploper van de Jupiler League kwam al binnen tien minuten op voorsprong. Na een mislukte voorzet van Schreurs besloot hij de bal zelf in de lange hoek te schieten: 1-0.

  Een halfuur later verdubbelde de middenvelder de marge. Een prachtige diepe pass zette Schreurs één-op-één met Cambuur-keeper David Meul, waarna de jongeling van Zwolle koelbloedig afrondde: 2-0.

  Zo’n dertig minuten vóór tijd werd Schreurs naar de kant gehaald. Zijn vervanger Yanic Wildschut zorgde echter niet voor hetzelfde spektakel als zijn voorganger, waardoor de eindstand in het FC Zwolle Stadion op 2-0 blijft staan.

  FC Zwolle staat momenteel negen punten los van FC Volendam, dat een tweede positie bezit. De Volendammers hebben één wedstrijd minder gespeeld, en komen maadag in actie tegen Eindhoven.

  VI


  Maak melding

Reageer