Openbaar Belang breidt service uit met nieuwe website

Zwolle – Woningstichting Openbaar Belang in Zwolle opent in 2011 een geheel nieuwe website. De website is onderdeel van een nieuw communicatieconcept dat Openbaar Belang in het nieuwe jaar gaat lanceren. De huidige website is verouderd en sluit niet aan bij de communicatieambities van Openbaar Belang.

ob.jpg

Het doel van de nieuwe website is optimaal te communiceren met klanten en stakeholders. Openbaar Belang wil zich daarnaast goed profileren richting haar klanten. ProImpact zorgt binnen dit traject voor de realisatie van een compleet nieuwe website. Bestaande uit functioneel ontwerp, bouw en content migratie. Om dit te bereiken ontwikkelt het bedrijf de website met nieuwe mogelijkheden zoals uitgebreide nieuwsmodule en een vernieuwd Content Management Systeem. De website stelt de woningcorporatie in staat regelmatig nieuwsberichten te plaatsen over de activiteiten van de organisatie. Op deze wijze wordt de website als primair communicatiekanaal ingezet en worden klanten persoonlijk betrokken.

Met de inzet van deze nieuwe website is de basis gelegd voor uitbreiding van de bedrijfsvoering. In een vervolgfase van de website zal meer interactie met de huurders mogelijk worden ingezet. Deze interactie vergroot de zelfredzaamheid van de huurders. Zo kunnen zij online, snel en gemakkelijk een reparatieverzoek indienen, overlast melden en alle zaken omtrent het huurcontract regelen. Op deze manier breidt Openbaar Belang de service naar haar klanten uit en vindt er een efficiëntieslag plaats voor de back-office activiteiten. Huurders hoeven in de toekomst niet meer voor elke vraag de telefoon te pakken, maar hebben de mogelijkheid dit zelf via de website regelen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer