Wintercursussen voor kinderen bij Muzerie

Zwolle – Na de kerstvakantie start de Muzerie in diverse Zwolse wijken korte ontdekcursussen muziek, beeldkunst, dans en toneel voor kinderen.

Kinderen uit groep 1 t/m 3 kunnen de blokfluit, cello of piano eens uitproberen of spelenderwijs kennis maken met allerlei facetten van muziek in de cursus ‘Spelen met muziek’. Kinderen uit groep 3 kunnen kiezen voor de populaire (pop)instrumenten drums of gitaar. Kinderen uit groep 4 t/m 8 kunnen piano, djembé of de cursus ontdek de popband volgen, waarin ze op een aansprekende manier kennis maken met popinstrumenten en zang. De 8 of 12 lessen worden gegeven in kleine groepjes. Kinderen die zich willen specialiseren met hun instrument kunnen wekelijks muziekles volgen. Er is nog ruimte bij de instrumenten; accordeon, blokfluit, cello, elektrische gitaar, harp, hobo, keyboard, klarinet, saxofoon, licht en piano.

BEELDKUNST, DANS, TONEEL

In ons korte kinderatelier kunnen kinderen uit groep 5-8 tekenen en schilderen, maar werken ze ook met klei, gips, karton en hout.  Kinderen uit groep 3-4 die zich liever op muziek uiten, dansen mee in onze Kunstcarrousel Dans.  In Try-Out kids ontdekken kinderen of ze het leuk vinden om toneel te spelen en in de bijbehorende spotlights te staan.

Voor twijfelaars is het mogelijk om eerst een proefles te volgen. Kijk voor meer informatie over het winteraanbod op www.muzerie.nl of informeer bij Muzerie: 038-4224055 / info@muzerie.nl

Artikel delen:

Reageer