FC Den Bosch – FC Zwolle verplaatst naar 20 december

Zwolle – De wedstrijd FC Den Bosch – FC Zwolle is verplaatst naar maandag 20 december om 20.00 uur. Dat maakte de KNVB maandag bekend.

De wedstrijd werd al twee keer afgelast. Afgelopen vrijdagavond kon de wedstrijd door winterse omstandigheden geen doorgang vinden. Burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch heeft het alternatief tussen FC Den Bosch en FC Zwolle van maandagavond verboden. De bestuurder kan voor de wedstrijd in de Jupiler League onvoldoende politie op de been krijgen. Dat er nu op 20 december gespeeld wordt is een tegenvaller voor verdediger Eric Botteghin. Hij zou, i.v.m. de winterstop, het weekend ervoor naar zijn familie in Brazilië gaan. Dat vliegticket zal nu aangepast moeten worden.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De wedstrijd FC Den Bosch ?? FC Zwolle, die vanavond om 20.00 uur op het programma staat, gaat niet door. De KNVB heeft het veld in Stadion De Vliert vanochtend onbespeelbaar verklaard. De wedstrijd is daarmee afgelast. Nieuwe data van de inhaalduels FC Den Bosch ?? FC Zwolle is nog niet bekend.


    Maak melding

Reageer