Jubilerend Politie Mannenkoor geeft kerstconcert

Zwolle – Op zondagmiddag 19 december 2010 geeft het IJ.P.M.K. haar jaarlijkse traditionele kerstconcert in de Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat te Zwolle.

Het IJssellands Politie Mannenkoor bestaat dit jaar 30 jaar. Ter gelegenheid van dit feit werd onlangs, op de oprichtingsdatum, een jubileumconcert gehouden in de hal van het hoofdbureau van politie te Zwolle. Het kerstconcert van het IJ.P.M.K. is jaarlijks een grote publiekstrekker. Zingen in een volle Dominicanenkerk is iets wat de politiemannen jaarlijks met veel plezier doen.

In verband met het jubileum zijn er dit jaar zelfs twee solisten bij: Yvonne Boerdam, sopraan, en Aart Mateboer, tenor. Gezinus Veldman bespeelt de piano en Jan Bosch en Jeroen Kromhof hanteren de trompet. De presentatie is in handen van Bernardien Hamhuis. Riekus Hamberg heeft de muzikale leiding en zijn vrouw Anneke bespeelt het Adema-orgel.

Zoals u gewend bent van het IJ.P.M.K. wordt het ook dit keer weer een zeer afwissend programma met bekende en minder bekende kerstliederen. Natuurlijk ontbreekt de samenzang niet!

U bent van harte welkom op dit (jubileum) kerstconcert. De aanvang is 15.30 uur. De kerk is open vanaf 14.45 uur. De toegang is vrij.  Bij de uitgang een collecte voor de onkosten gehouden.

Artikel delen:

Reageer