Dogfrisbeewedstrijd in Ruitersportcentrum Zwolle

Zwolle – Op 19 december organiseert DiscoverFrisbee samen met Hondenschool Zwolle voor het vierde jaar een binnenwedstrijd Dogfrisbee in Zwolle. Aanvang 8.30 uur – einde circa 17.00 uur. Het evenement zal plaatsvinden in Ruitersportcentrum Zwolle, Hollewandsweg 15, Zwolle – Zuid. De toegang is gratis.

Fraaie Dogfrisbee shows op muziek oftewel ‘Freestyle’. De ‘Freestyle’ bestaat uit een show waarbij de baas & hond op muziek allemaal verschillende worpen, sprongen en kunsten vertonen. Hierbij worden frisbees op veel gevarieerde manieren gegooid terwijl de hond ze op allerlei manieren vangt, bijvoorbeeld via een sprong over de rug van de baas of over het been. Tijdens de ‘Freestyle’ zullen de outfits en muziek zo veel mogelijk worden aangepast aan het thema, oftewel ‘X-Mas’. Ook is de manegebak gezellig aangekleed.

Spectaculaire taferelen tijdens de ‘Toss & Fetch’. Tijdens de ‘Toss & Fetch’ gaat het erom dat de baas de frisbee zo ver mogelijk weg gooit en de hond deze vangt. Hoe verder weg gevangen, hoe meer punten. Een spectaculair gezicht.

Kijk voor meer informatie over hondenschool Zwolle (cursussen en trainingsmethode) op www.hondenschoolzwolle.nl  en voor meer informatie over dogfrisbee en de wedstrijd op www.discoverfrisbee.nl .

Artikel delen:

Reageer