Maagjesbolwerk mikpunt voor diefstal

Zwolle – In een winkel aan het Maagjesbolwerk werd op maandagochtend 6 december een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor winkeldiefstal.

 

De man probeerde een mp3 speler weg te nemen zonder deze af te rekenen. Ook een 42-jarige inwoner van Dronten werd in deze winkel aangehouden voor winkeldiefstal. Hij probeerde een fototas weg te nemen zonder deze af te rekenen. ’s Avonds werd in dezelfde winkel een 39-jarige Zwollenaar aangehouden. De man probeerde door middel van een geprepareerde tas een laptop weg te nemen.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik vind het maar een klotewinkel, als je je kop niet mee hebt (zoals mij) wordt je altijd scherp in de gaten gehouden, komen ze toevallig bij elk schap waar je staat de spullen even recht leggen, en zitten ze je ondertussen met een scheef oog te begluren. Ik snap dat het nodig is door die klootviolen die menen iets voor niets mee te kunnen nemen.

  Maar ik kom er niet meer, bestel wel via internet, is nog goedkoper ook.


  Maak melding

 2. Mee eens, “crimineel”. Ik heb altijd volle jaszakken (handschoenen passen er zo mooi in), daardoor ze zitten me ook altijd aan te kijken en bij de poortjes bij de kassa zitten ze altijd te loeren van ‘moeten we erachteraan, gaan ze piepen?’.


  Maak melding

 3. Je kunt het ook andersom bekijken,het is toch treurig dat het personeel zo moet werken,omdat er steeds meer en meer van dat grijpgrage gajes deze winkel bezoekt?  Maak melding

 4. ik doe gewoon mijn eigen ding in de winkel, ik let niet op anderen, ze loeren maar raak! Ik steel niks, dus niks te vrezen. Als het nou een leuke meid zou zijn die mij flirterig aankijkt… 😛


  Maak melding

Reageer