Handbaldames Dalfsen spelen Challenge Cup in Zwolle

Dalfsen / Zwolle – De Dames 1 van handbalvereniging MizuWaAi uit Dalfsen heeft voor de 3e ronde van de Challenge Cup geloot tegen het Franse Handball Cercle Nimes. Omdat de eigen sporthal De Trefkoele in Dalfsen te klein is voor deze Europacupwedstrijd wijken de handballers op 6 februari 2011 uit naar het nieuwe topsportcentrum van Landstede aan het Hogeland.

Het bestuur van MizuWaAi heeft besloten om de Challenge Cup wedstrijd tegen Nimes in het ‘Theater van de Sport’ in Zwolle te gaan spelen. Met deze keuze voldoet het aan de eisen die de EHF aan de organisatie stelt. Het ‘Theater van de Sport’ is een prachtige locatie voor Topsportwedstrijden, op slechts 10 a 15 minuten afstand van Dalfsen. MizuWaAi kan alle trouwe fans nu waar van hun entreegeld geven en iedereen heeft een goed zicht op het veld. Daarnaast kan de handbalvereniging sponsoren en relaties op een waardige manier ontvangen.

Tegenstander Cercle Nimes heeft Franse en Tsjechische internationals in het team. Een zeer zware opdracht dus, maar wel uitdagend. Op zondag 6 februari om 15.00 zullen we de thuiswedstrijd spelen en een week later op zaterdag 12 februari om 20.00 vindt in Nimes de return plaats.

Stuur voor 5 februari 2011 een e-mail naar info@mizuwaaidalfsen.nl en geef aan hoeveel kaarten je wilt bestellen.

Artikel delen:

Reageer