SWZ behaalt goede verkoopresultaten

Zwolle – De verkoopresultaten van SWZ in 2010 liegen er niet om. 75 woningen uit de bestaande voorraad zijn volgens planning verkocht. De 21 Cellowoningen in de Muziekwijk zijn tijdens één verkoopdag verkocht. Maar ook de 16 nieuwbouwwoningen in Breecamp-Oost gingen als zoete broodjes weg.

Eind oktober is Brinkpark, een ontwikkeling van SWZ samen met Bouwbedrijf Salverda, in verkoop gegaan. Hiervan is al 70% (19 woningen) verkocht. SWZ is zeer verheugd met dit positieve resultaat. Op donderdag 9 december wordt de eerste paal geslagen. SWZ is ervan overtuigd dat ook in economisch mindere tijden goede nieuwbouwwoningen (prijs/kwaliteit) aangeboden moeten worden in de goedkope sector. En SWZ blijft bouwen: er worden ruim 50 nieuwbouwwoningen op verschillende Zwolse locaties aangeboden. Hierbij is het duidelijk dat de verschillende stimuleringsmaatregelen werken. Bij de drie nieuwbouwprojecten waren dat subsidiemaatregelen vanuit de overheid. Hiernaast krijgen SWZ-huurders bij de koop van een SWZ-woning 10% korting.


Door deze goede verkopen blijkt dat SWZ de juiste producten in de markt heeft gezet: goede en betaalbare eengezinswoningen en appartementen. De doorstroom op de huurmarkt is gebaat bij aanbod van goedkope en middeldure koopwoningen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer