De Jeugd Van Tegenwoordig naar Hedon Zwolle

Zwolle – Na de succesvolle albums Parels Voor De Zwijnen en De Machine zijn de heren van hiphopformatie De Jeugd Van Tegenwoordig terug met alweer het derde album, getiteld: De Lachende Derde. Met 3FM Megahit Sterrenstof als nieuwste wapenfeit bewijzen de Amsterdammers nog steeds tot de crème de la crème van de Nederlandse hiphopscene te behoren. Vrijdag 17 december geven de heren een optreden in het Zwolse poppodium Hedon. De DJ’s van Yellow Claw zullen met hun opzwepende mix van hiphop en dubstep garant staan voor een weergaloze afterparty die doorgaat tot in de late uurtjes.

veb_7.jpg

Het heeft even mogen duren maar daar is hij dan: de nieuwe plaat van De Jeugd Van Tegenwoordig, getiteld De Lachende Derde. Eerste single Sterrenstof is inmiddels uit en het is direct duidelijk: de teksten zijn weer meesterlijk, de flow is relaxed en de beats van muzikaal genie Bas Bron ijzersterk. Een fijne track die zeker in staat is het succesverhaal van klassiekers Watskeburt en Hollereer voort te zetten. Ter ondersteuning van het nieuwe album en in het kader van een nieuwe editie van het terugkerende jongerenconcept Check This komen Willie Wartaal, P.Faberge & Vieze Fur naar Hedon voor een optreden. Maak je opnieuw op voor een tijd waarin De Jeugd Van Tegenwoordig regeert en jij de lachende derde bent…

Yellow Claw

Three is the magic number weten Jim Aasgier, Nizzle en Bizzey, daarom strijken de drie gezamenlijk neer in een nieuw muzikaal concept, genaamd Yellow Claw. Met de Jimmy Woo als thuisbasis en een sterk groeiende trackrecord van venue’s nemen de Claw’s stap voor stap de Eclectische Dance Scene over, waardoor ook Hedon Zwolle niet kon ontbreken als locatie.

Yellow Claw is vrijdag 17 december vanaf 23.00 de directe afterparty van De Jeugd van Tegenwoordig in poppodium Hedon. Verwacht een energieke dansavond, waarbij verschillende muziekgenres samensmelten in een dansbare sound, van Hip Hop tot en met Dubstep. De Yellow Claw DJ’s brengen met veel skills de vertrouwde classics, vermengt met veel nieuwe muziek en vocaal ondersteund door de zwoele olijfoliestem van Bizzey.

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

Support: THE DIRT MACHINE  

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 17 december
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : € 10,00 (excl. € 1,- servicekosten) 

YELLOW CLAW
 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 17 december
Open                          : 23:00 uur
Aanvang                     : 23:00 uur
Entree                         : € 7,50 (excl. € 1,- servicekosten) 

Let op: bezoekers van het optreden van De Jeugd Van Tegenwoordig mogen gratis binnen blijven voor een afterparty met de DJ’s van Yellow Claw. Kaarten voor De Jeugd Van Tegenwoordig zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en indien niet uitverkocht op de avond zelf aan de kassa van Hedon. Kaarten voor Yellow Claw zijn alleen verkrijgbaar aan de avondkassa van Hedon.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Het concert van De Jeugd Van Tegenwoordig is i.v.m. het weer afgelast!

  Maar is gelijk een nieuwe datum bekend gemaakt: 4 maart 2011.

  Mocht je je kaartje terug willen geven, wat Hedon zich bijna niet voor kunnen stellen dan kan dat uiteraard.

  Yellow Claw gaat vanavond wel gewoon door! Heb je een kaartje voor De Jeugd dan is de toegang voor Yellow Claw vanavond ook gewoon gratis! (Let erop dat je je ticket niet kwijt raakt!).

  Om 20:00 uur draait DJ Pauluz, vanaf 22:00 uur Dennis Brugman en vanaf 23:00 uur gaat het echt goed loos met Yellow Claw.  Maak melding

Reageer