Werkloket de Lure wordt Werkgeverspunt Zwolle

Zwolle – Werkloket de Lure heeft haar naam veranderd in Werkgeverspunt Zwolle. Inmiddels bestaat het Werkgeverspunt bijna 5 jaar. In deze 5 jaar heeft de organisatie gemerkt dat de naam “Werkloket” niet voor iedereen direct de juiste associatie oproept. Het Werkgeverspunt richt zich op het bedrijfsleven, de werkgevers kunnen bij het loket terecht met al hun arbeidsmarktvraagstukken.

wwrkgeverspunt.gif
Met de naam “Werkgeverspunt Zwolle” denkt de organisatie een beter beeld op te roepen. Met deze naamsverandering is ook de gelegenheid aangegrepen om het logo te veranderen, in de kleuren rose met blauw. Rose waarmee het laat zien hoe extern gericht het Werkgeverspunt is, hoe het meegaat met de tijd en blauw omdat het onderdeel is van de gemeente Zwolle. Werkgeverspunt Zwolle is speciaal in het leven geroepen om de zoektocht naar personeel, subsidies, etc. voor werkgevers in de regio te vergemakkelijken. Gemeente Zwolle, UWV Werkbedrijf, Wezo, Hogeschool Windesheim, ROC’s Deltion en Landstede werken hiervoor nauw samen.
Artikel delen:
Reacties 6
 1. “Rose waarmee het laat zien hoe extern gericht het Werkgeverspunt is, hoe het meegaat met de tijd”

  Ja natuurlijk, de uit het loket gekomen werkgever met zijn rose bril op een rose wolk…….. Wat is de wereld soms toch mooi!


  Maak melding

 2. Werkgeverspunt Zwolle is speciaal in het leven geroepen om de zoektocht naar personeel

  Ah omgekeerd zoeken, werkeloze hoeft de deur niet uit die wacht thuis bij de telefoon.
  😉


  Maak melding

 3. in de kleuren rose met blauw. Rose waarmee het laat zien hoe extern gericht het Werkgeverspunt is, hoe het meegaat met de tijd

  De lachende derde is natuurlijk weer het blabla-designbureau.
  Overigens ik vind de naam “werkgeverspunt” inderdaad beter, “werkloket” associeerde ik met het oude arbeidsbureau.


  Maak melding

 4. wat zijn de wapenfeiten van deze werkgroep? ik heb er nog nooit van gehoord!!
  ik hoop wel dat er veel (langdurig)baanbehoevenden aan een baan zijn geholpen.


  Maak melding

 5. zo hou je elkaar ook aan het werk, elke twee jaar reorganiseren… arbeidsvoorziening, arbeidsbureau, CWI, Werkloket, Werkgeverspunt..


  Maak melding

Reageer