Een Warme Winter Wandeling door Zwolle

Zwolle – Een warme winterse wandeling door hartje Zwolle met veel cultuur en een hapje of een drankje op z’n tijd. Dat beleefden 36  personen donderdagmiddag met de plaatselijke VVV.

09-12-2010_warme_winter_wandeling_vvv_4.jpg

De gezellige sfeer van de stad Zwolle proeven met de Warme Winter Wandeling. Dat was de opzet, en die is volgens de deelnemers aan de Wintertocht geslaagd. Tijdens de twee uur durende wandeling kregen de deelnemers veel te zien, te proeven en te beleven. Ze brachten een bezoek aan het Stedelijk Museum, waarbij ze de 16e-eeuwse keuken bezichtigden en verrast werden met interessante verhalen en feitjes. Daarna kregen ze een korte rondleiding door het bijzondere Vrouwenhuis. In de Librije winkel en bij ’t konkeltje werd aan de inwendige mens gedacht. Wel eens Blauwvinger thee gehad? Tevens brachten de deelnemers een bezoek aan het kleinste restaurant van Zwolle, De Mandarijn, waar een unieke emailleverzameling te zien was. Een warme Zwolse mosterdsoep was hier een welkome lekkernij met de winterse omstandigheden deze middag.

09-12-2010_warme_winter_wandeling_vvv_2.jpg

09-12-2010_warme_winter_wandeling_vvv_3.jpg

09-12-2010_warme_winter_wandeling_vvv_1.jpg

De Zwolse Warme Winter Wandeling worden nog gehouden op vrijdag 10 en zaterdag 11 december en start om 16.00 uur.

Voor slechts € 9,95 per persoon loopt u de wandeling, inclusief stadsgids, entree locaties en hapjes en drankjes.

09-12-2010_warme_winter_wandeling_vvv_5.jpg

Per dag kunnen maximaal 40 personen deelnemen aan de wandeling, waarbij er in twee groepen van maximaal 20 personen wordt gelopen. De groepen lopen verschillende routes, maar bezoeken dezelfde locaties.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer