Ontwapenende Lucky Fonz III vermaakt gezellig Hedon

Zwolle – Met Lucky Fonz III is het hard gegaan: van straatzanger tot één van Nederlands meest geliefde singer-songwriters. We hebben het hier over de 29-jarige Otto Wichers, die de laatste jaren furore maakt als zanger met beeldende teksten. Donderdagavond trad Lucky Fonz III op in Poppodium Hedon. Een onderhoudend, gezellig en ontwapenend optreden volgde.

img_7846_copy.jpg

Zijn eerste volledig Nederlandstalige album ligt inmiddels in de schappen en daarvan afkomstige single Ik heb een meisje werd een top-10 hit. Donderdag gaf hij met De Felle Kleuren een concert in Hedon. Met Lucky Fonz weet je dat dat heen en weer kan schieten van hartverscheurende melancholie naar regelrechte stand-up comedy. In het voorprogramma staat singer- songwriter Eefje, welke in 2009 nog de Grote Prijs Van Nederland won. In Nederland heeft Lucky meerdere prijzen gewonnen (oa. Essent Award) en bijna overal gespeeld: op straat, in kroegen, in clubs, in een vol Paradiso en op festivals als Noorderslag en Lowlands. En natuurlijk op TV: Lucky was in 2008 een seizoen lang vaste muzikale gast in De Wereld Draait Door. In 2009 stond Lucky voor het eerst in de theaters met zijn show Ik Ben Een Idioot, Maar Ik Spoor Niet.

img_7855_copy.jpg

img_7841_copy.jpg 

img_7985_copy.jpg

In oktober 2010 kwam Hoe Je Honing Maakt uit, zijn eerste volledig Nederlandstalige album. De eerste single van dit album, Ik heb een meisje, werd al in het voorjaar al een top-10 hit.

img_7892_copy.jpg

img_7934_copy.jpg

img_7969_copy.jpg

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer