Intercultureel Nieuwjaarsfeest SIVOZ Zwolle

Zwolle – SIVOZ organiseert op vrijdag 14 januari 2011 voor vrouwen uit Zwolle en omgeving , een feestelijke bijeenkomst in wijkcentrum De Bolder aan de Dobbe 29. Een multi-culturele ontmoeting in het teken van Nieuwjaar. Het accent ligt op: gelukwensen, feesten en het deelnemen aan spelletjes. Tijd: 20.00 uur. Kosten: € 4,- Aanmelden is verplicht en kan via het adres info@sivoz.net.

Eind 2007 is de Stichting Interculturele Vrouwen Organisatie Zwolle (SIVOZ) opgericht. Voor deze organisatie zetten vrouwen uit verschillende culturen zich vrijwillig in. In Zwolle wonen vrouwen met zeer uiteenlopende culturele achtergronden. Uit ervaring is gebleken dat het organiseren van interculturele ontmoetingen in een behoefte voorziet. Vrouwen herkennen elkaar als medeburgers van Zwolle. Doel Het doel van de stichting is vrouwen met diverse culturele achtergronden met elkaar in contact te brengen en de integratie in Zwolle te bevorderen. Hiertoe behoren zeker ook Nederlandse vrouwen.

Informatie en gesprek bevorderen onderling begrip en respect voor elkaar. De stichting sluit aan bij de behoeften van vrouwen zelf en ziet haar werk als aanvullend op hetgeen al in de stad aan initiatieven bestaat. Bijeenkomsten Regelmatig worden activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd waarvoor wordt overlegd en afgestemd met andere organisaties in Zwolle die voor vrouwen belangrijk zijn en passen bij het thema. Vrouwen worden uitgenodigd om deel te nemen en aangemoedigd weer andere vrouwen mee te nemen naar de bijeenkomsten.

Artikel delen:

Reageer