Bierweekschaaktoernooi 5 februari

Zwolle – 5 Februari 2011 vindt voor de 3e keer het bierweekschaaktoernooi plaats. Net als voorgaande jaren wordt het een Zwitsers Rapid toernooi, waar clubschakers (afgelopen jaren uit Meppel, Borne, Zwolle, Kampen) en schakende studenten elkaar bestrijden onder het genot van 1 van de vele aanwezige bieren.

Organisator Emile Hoogterp:" Bij ons in de sociëteit worden geregeld de schaakstukken erbij gepakt om een potje te schaken. Bij studenten is het toch een kroeg-sport die leeft. Vandaar dat we tot het idee gekomen zijn. Ook bij clubschakers werd het toernooi met open armen ontvangen en viel het niveau van de studenten zeker niet tegen. Het belooft ook dit jaar weer een spannende strijd te worden wie zich de beste bierweek-schaker van 2011 mag noemen!"

Aanvang van het toernooi is 13:00 uur, de eerste ronde start om 14:00 uur. De prijsuitreiking is rond 19:00 uur. En het toernooi vindt plaat in de eigen ZHTC-sociëteit aan de Thomas à Kempisstraat 13. Opgeven kan via emile@zhtc.nl. De kosten om deel te nemen bedragen €5,00.

Artikel delen:

Reageer