Jongeren klussen in Dieze Oost

Zwolle – Zaterdag waren namens Vrije Evangelisatie Zwolle Anneke, Seth, Ramona, Natasja en Rick, klussen aan het uitvoeren in Dieze Oost.

jongeren_in_dieze.jpg

De aftrap werd zaterdagmorgen gegeven in het Dienstverleningscentrum Diezerpoort. Buurtbewoners konden voor een klusje aankloppen. Het is inmiddels de vijfde keer dat deze groep jongeren hun diensten aanbood. De activiteiten worden uitgevoerd op elke tweede zaterdag van de maand. De jongeren staan dan met een caravan op het Simon van Slingelandtplein. Voor belangstellenden is er gratis koffie of thee. Voor januari kunnen klussen worden aangemeld via vision.vezwolle.nl.

Aanmelden kan ook via dvc155@hotmail.com. Het Dienstverleningscentrum Diezerpoort heeft nu ook haar eigen website, www.dvc155.webs.com  De site geeft u een goede indruk van de activiteiten van het Dienstverleningscentrum Diezerpoort.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Bekend beeld in dieze: toffe mensen die hier zwerfvuil ruimen.
  Dat overkwam Marcel & Florian van het Jena XL hier ook al…
  Maar in mijn ogen is het taakstrafwerk, buro halt.
  Dat Dienstverleningscentrum Diezerpoort ze met dit soort “strafwerk” op pad stuurt vat ik niet.
  Trek dan een blik jongeren van 12 tot 18 jaar, die zijn aangehouden voor bijvoorbeeld vernieling, winkeldiefstal, overlast met vuurwerk of die veel spijbelen los.


  Maak melding

 2. Trek dan een blik jongeren van 12 tot 18 jaar, die zijn aangehouden voor bijvoorbeeld vernieling, winkeldiefstal, overlast met vuurwerk of die veel spijbelen los.

  Of mensen die in de bijstand zitten en best wel in staat zijn te werken.


  Maak melding

 3. Zie zo wieso niet in waarom het is dienstencentrum voor buren las ik Dus geen opvang centrum voor jeugd uit de hele stad om hier taak straffen te doen toch welke dienst levert men dan? Is dat geen werk voor halt politie en andere zorgaanbieders?  Maak melding

 4. Misschien dat ze alle uitkeringstrekkers ook eens dat werk kunnen laten doen, komen ze tenminste weer een beetje in het arbeidsritme.


  Maak melding

 5. Hallo allemaal,
  lekkere late reactie… maar beter laat dan nooit 😉
  Ik wil even zeggen dat wij -degene die Dieze intrekken om o.a. schoon te maken, klusjes te doen en er te zijn voor mensen- zelf hebben bedacht om schoon te maken. De beheerder van het Dienstverleningscentrum heeft dat niet gedaan. Wij willen gewoon graag een verschil maken in de wijk, door afval op te ruimen, ondanks dat we dat daar zelf niet hebben neergegooid. Hopelijk zet het Zwollenaren aan het denken…
  En aan de reacties hierboven te zien, is dat al een beetje gelukt.

  Vandaag zijn we weer in de Dieze, dus wees welkom! Simon van Slingelandtplein, tussen 10 en 13u.


  Maak melding

Reageer