Kinderen Indische Buurt spelen Ciske de Rat

Zwolle – Afgelopen vrijdag hebben Kayleigh, Mariël, Corcelia, Alicia, Janneau en Joël uit de Indische Buurt laten zien waar zij wekenlang op geoefend hebben: de musical Ciske de Rat.

ciske_de_rat_10_december_2010.jpg

Onder begeleiding van musicaldocent Judith Aalfs van Muzerie hebben zij vanaf de herfstvakantie scènes met liedjes, tekst en dans ingestudeerd. Vrijdag was het zover en mochten zij voor een volle zaal in de theaterkerk van The Young Ones aan de bisschop Willebrandlaan hun zelfgemaakte musical opvoeren. Met een groot applaus hebben zij dit project af kunnen sluiten. Ciske de Rat is een van de sociaal artistieke projecten die door het SAP-bewonersteam Diezerpoort is uitgekozen. Het project is ontstaan vanuit de wens van kinderen uit de Indische Buurt, en in samenwerking met Travers, Muzerie en gemeente Zwolle uitgevoerd.

Meer weten over sociaal artistieke projecten? Of bent u bewoner van Diezerpoort en heeft u zelf nog leuke ideeën om kunst en cultuur in te zetten in Dieze? Mail of bel dan met de projectleider Ilse Veerbeek van Muzerie: i.veerbeek@muzerie.nl of 038-4224055.

Artikel delen:

Reageer