Deltion College organiseert LAN-party

Zwolle – De laatste week voor Kerst staat het Zwolse Deltion College weer in het teken van de jaarlijkse LAN-party. Van 16 op 17 december gaan ruim 250 studenten en medewerkers van het ICT Lyceum 24 uur gamen en informatie uitwisselen over computers. Het evenement vindt vanaf 9.00 tot 9.00 uur plaats op de Brug van de Willaertstraat in Zwolle.

Een LAN-party is bedoeld voor jongeren die helemaal weg zijn van computers en games. Iedereen neemt zijn eigen computer mee. Deze computers worden via een Local Area Network (LAN) aan elkaar verbonden. Het netwerk op het Deltion College, wordt door studenten van het ICT Lyceum ingericht. Daarnaast stelt Deltion een server inclusief game beschikbaar. De overige spelletjes, muziek, foto’s ed. nemen de studenten zelf mee. De entreekosten bedragen tien euro per persoon. Van de inkomsten wordt jaarlijks een groot percentage aan een goed doel geschonken. Het goede doel wordt tijdens de LAN-party door de studenten bedacht. Dit wordt gedaan aan de hand van een discussieforum.

De promotie van het evenement is net als voorgaande jaren verzorgd door studenten van de opleiding Grafische Vormgeving. De LAN-party vindt plaats op 16 en 17 december van 9.00 uur tot 9.00 uur op de Brug van de locatie aan de Willaertstraat 1 in Zwolle. Meer informatie over de LAN-party staat op https://lanparty.deltion-ict.nl.

Artikel delen:

Reageer