Mega Tuinfeest bij Koperen Hoogte in Lichtmis

Zwolle – Op 28 en 29 mei 2011 wordt er op het golfterrein bij de Koperen Hoogte in Lichtmis een Mega Tuinfeest georganiseerd. De bekende ondernemer Hennie van der Most had aanvankelijk zijn Landgoed De Haar in Gorssel beschikbaar gesteld voor het buitenevenement, maar omdat het gebied gedeeltelijk onder de ecologische hoofdstructuur valt, moest er eerst onderzoek worden verricht.

De buurt diende een petitie in tegen het evenement in Gorssel. Ze waren vooral tegen de komst van monstertrucks, hovercrafts, drakenboten en kermisattracties naar het landgoed. Omdat dat pas in het voorjaar kan, is de organisatie uitgeweken naar Zwolle. Bij de Koperen Hoogte wordt nu dit Tuinfeest gehouden. De organisatie probeert het feest in 2012 wel in het Gelderse Gorssel te houden.

Op 28 mei is het festival toegankelijk voor bedrijven als uniek personeelsfeest. Er geldt een all-in concept voor het hele gezin. Dus de hele dag gratis lekker eten & drinken, attracties, sport & spel, gezellige live muziek, wateractiviteiten, heerlijke terrassen, creatieve workshops, stands, shows, demonstraties, kinderparadijs en nog veel meer! Als klap op de vuurpijl treden 28 mei de Heeren Van Oranje op. Bekende nederpop hits van Jazzpolitie, Erik Mesie en Bert Heerink.

Het festivalterrein is op 28 mei geopend vanaf 13.00 uur tot circa 23.00 uur. De festiviteiten duren tot 22.30 uur.

Op 29 mei opent het terrein om 11.00 uur en om 21.00 uur sluiten wij af.

Op 28 mei geldt een all-in concept. U hoeft dus niet te betalen voor parkeren, eten, drinken, toiletten of attracties. Wel zijn er interessante outletshops op het festivalterrein met leuke koopjes!

Op zondag 29 mei is er geen all-in concept. Bij de entreekassa’s zijn pinautomaten aanwezig. Op het festivalterrein kunt u betalen met muntjes die op verschillende plaatsen verkrijgbaar zijn.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. goeie zaak dat ze naar Zwolle toekomen. In Gorssel houden ze dan misschien niet zo van een feestje, maar hier in Zwolle wel! wij gaan er met het hele bedrijf naartoe. wordt super!


    Maak melding

Reageer