Algemeen Log 203

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 204 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 300
 1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Derk met zijn 18de medaille 馃榾 馃榾 馃榾

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

  met 3: Dame, JanD, Verdieping, marieke de tweede en Plantje

  met 6: Gezellig, Appie,Wim en bernard

  met 8: ingrid. ja-tja, Eva en Natascha

  met 9: Koko hattem

  met 12: Tim

  met 13: drama

  met 18: Joppuh en Derk

  met 19: Assend枚rper

  :D:D:D:D Nu skerp blijven SloaperT en Goapert Ik haal jullie zo in.


  Maak melding

 2. Bericht door Derk, op 12 december 2010 om 18:10
  Nou ben niet op het “tentfeest” geweest wel nog even snel op de terugweg samen met de chauffeur naar de Pierik geweest. Assend枚rper er staat en biertje voor je klaar jammer dat je een verjaardag had.

  Als ik die verjaardag niet had gehad dan was ik ook even naar het tentfeest gegaan. Ben ’s avonds nog wel even in de Pierik geweest en hoorde dat jij was geweest. Kreeg bij binnenkomst meteen een drankje aangeboden van een andere D?rk maar over dat biertje dat jij voor mij hebt klaargezet heb ik de kastelein niet gehoord. Ik geloof je wel Derk en aankomend weekend zal ik er wel even naar vragen. Proost alvast en nog gefeliciteerd met het openen van dit Log. Je was de SloaperT net voor.:D:D:D


  Maak melding

 3. Ik ben zo Skerp op het moment Assend枚rper dat wil je niet weten 8)
  Koorts is weg geen buikloop meer ik voel me toppie en tot 3 januari vrij! :D:D:D


  Maak melding

 4. En dat terwijl Dick nog wel zooooo mooi de sprint voor mij aantrok, maar ja, als ik een melding krijg dat de webpagina net kan worden weergegeven tijdes de logwissel, ja dan wordt het moeilijk en is al het goede voorbereidende werk voor niks geweest, zal mij trouwens benieuwen als ik thuis ben, of de IP ban al opgeheven is!


  Maak melding

 5. Supermarkt Spar Mulder aan de Roemer Visscherstraat in Wipstrik mag voortaan ook op zondag de deuren openen.

  Het is de eerste supermarkt in Zwolle die een vrijstelling heeft gekregen voor de Winkeltijdenwet. Tweede Kerstdag zal de kleinste super in de stad voor het eerst klanten verwelkomen op een zondag.

  Martie Mulder en zijn zoon Peter – beiden supermarkteigenaar – hopen met de vrijstelling een gat in de markt te hebben gevonden. Martie: “Op zondagochtend zie je rijen bij de McDrive van McDonald’s en bij de Esso aan de Ceintuurbaan staat er drie man personeel achter de balie.”

  In Zwolle wordt per 30.000 inwoners een vrijstelling voor de Winkeltijdenwet vergeven. Drie waren al naar avondwinkels gegaan. Toen de 120.000ste inwoner van Zwolle werd geboren, diende supermarkteigenaar Mulder direct een aanvraag in om de vierde te bemachtigen. “We wilden gewoon voorkomen dat de buurman er met de vrijstelling vandoor zou gaan.”

  Vanaf zondag 26 december – Tweede Kerstdag – is de Spar aan de Roemer Visscherstraat iedere zondag van 16.00 tot 20.00 uur geopend.


  Maak melding

 6. @ Joppuh; Was ook gebanned (op mijn werk). Terwijl ik absoluut niet meedoe om de 1e plaatsen.

  @ Derk je hebt een paar keer aangegeven ook niet mee te doen om de 1e plaats…toch pikte je ze binnen. Op dit log nam je Joppuh mee, om zelf de 1e plaats binnen te tikken :o:(:'( Joppuh en ik hadden toen een ban, je had ff kunnen wachten. Ook gezien je eerdere teksten?


  Maak melding

 7. Joppuh, was je gister nog bij Stap? Nu op de radio (weet niet welke zendert) HEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy Soulsisterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D:D:D


  Maak melding

 8. Nee ik had geen afspraak hoor voor zover ik weet. Ja ik ben wel sociaal naar mijn medemens toe maar niet in de sprint he, kom op he ben je spijkers op laag water aan het zoeken? Joppuh die snapt waar het om gaat om de FUN! niet alles is serieus hoor.


  Maak melding

 9. Heb toch echt een paar keer gelezen dat je niet voor de 1e plaats ging. In die tijd dat ik zei dat ik ermee kapte. Nou ja, nu is het duidelijk.

  Moet je mij vertellen: “niet alles is serieus”. Dat betekend nog niet dat je buiten de serieuze dingen, niet eerlijk hoeft te zijn.


  Maak melding

 10. BeeldBuisBode:

  Uitgesproken (N2, 20:25)
  – Extra winst uit medicijnen
  – Zedenzaak kinderdagverblijven

  Voetbal International (RTL7, 20:30)
  Wilfred Genee, Johan Derksen en Ren茅 van der Gijp bespreken het laatste voetbalnieuws

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Zedenzaak Amsterdam: al in 2008 melding van misbruik
  – Kamer debatteert over cultuur

  SERIE: House (RTL5, 19:00)
  Kans om opnieuw in te stappen! In de pilotaflevering van deze ziekenhuisserie maken we kennis met de cynische en zelfingenomen dokter House (Hugh Laurie) die met zijn team de ingewikkeldste medische problemen oplost. In deze aflevering: een jonge kleuterschoollerares krijgt tijdens haar les een toeval

  DOCU: Tegenlicht: De nieuwe Noorderlingen (N2, 20:55)
  Onderzoek naar de toekomst van het nieuwbouwproject Blauwestad in Oost-Groningen. Media bestempelen het project steevast als mislukt. Van de 1500 geplande zelfbouwkavels zijn er twintig jaar later nog geen 200 bebouwd. De regio staat bekend als een gebied dat lastig in beweging te krijgen is. Hoe nu verder?

  DOCU: Help! Een homo in de klas (N2, 23:00)
  Hoe denkt de huidige generatie middelbare scholieren over homoseksualiteit? In deze onthutsende en ontroerende documentaire laten COC-voorlichters zien wat er het afgelopen jaar heeft gespeeld tijdens hun voorlichtingslessen in Amsterdam. Uit het groeiende aantal geweldsdelicten tegen homo??s en verschillende reacties uit de documentaire blijkt: voorlichting over homoseksualiteit is nog steeds onmisbaar

  Tijd voor Max (N2, 17:35)
  – Ron Brandsteder, presentator

  De wereld draait door (N3, 19:30)
  Tafelheer: Jan (mega-aandachtstrekkert) Mulder
  – Richard Korver, advocaat
  – Arie Boomsma, presentator
  – Muziek is er van rapper Extince

  Holland sport (N3, 20:25)
  – Twente-coach Michel Preud??homme
  – Schrijver Tommy Wieringa, die een voorliefde heeft voor rugby
  – Biatleet Jo?l Sloof, die gevolgd wordt tijdens zijn trainingsstage in Tirol
  – Heerenveen-aanvaller Oussama Assaidi

  MaDiWoDoVrijdagShow (N3, 22:00)
  – Chris Zegers, presentator
  – Huub Stapel, acteur
  – Richard Groenendijk, cabaretier

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  – Nabila Marhaben, Nederlandse actrice is superster in Marokko
  – Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie

  ==============================================

  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) vindt dat de mediaberichtgeving over Keith Bakker veel weg heeft van een showproces. ??Volgens De Telegraaf en Boulevard (vrijdag, RTL 4, 1.063.000 kijkers) had hij zich in zijn kliniek schuldig gemaakt aan seksueel misbruik van minstens twee vrouwen. […] Een duidelijk geval van mediamoord met voorbedachte rade. […] De grootste fout die je als kijker kunt begaan, is je jurylid te wanen en je te buigen over de schuldvraag. Feiten zijn er niet, er is enkel beeld en projectie. […] Zonder wettig en overtuigend bewijs wantrouw ik de beklaagde vooralsnog evenzeer als zijn rechters. In een tv-tribunaal is iedereen verdacht.??

  Paul de Lange (Nu.nl) is gefascineerd door programma??s waar bijna niemand naar kijkt. ??Juist de wetenschap dat je onderdeel uitmaakt van een overzichtelijke groep kijkers kan soms een soort band scheppen. […] Ergens deze zomer viel mijn – half dichtgevallen – oog voor het eerst op De nachtzoen (maandag 7 juni, Nederland 2, 28.000 kijkers). [??] Plotseling was ze daar, onmiskenbaar: Judith Bosch. [??] In de korte tv-tijd die haar weer was gegeven, pleitte Judith Bosch voor meer geld richting basisonderwijs. Voor ik het wist was Judith weer verdwenen, de nacht in. De gedachte dat er een paar duizend getuigen moesten zijn – maar ook niet veel meer dan dat – bood troost.??  Maak melding

 11. Beste WLZ’ers

  Gaan we als bezoekers nog iets doen namens WLZ voor SR10?

  Volgende week zondag ga ik naar Eindhoven om te kijken dus misschien leuk als ik daar iets door de brievenbus kan doen namens de bezoekers van WLZ?!


  Maak melding

 12. je hebt een paar keer aangegeven ook niet mee te doen om de 1e plaats…toch pikte je ze binnen.

  Ik zal het maar meteen bekennen, voor ik straks een keer door de mand val: ik heb met Risken heel vaak bondjes gesloten en gezegd dat ik diegene niet ging aanvallen, maar op het moment dat ik dacht te kunnen winnen, viel ik ze r?cksichtlos aan. Blame on me.:o


  Maak melding

 13. Nog nooit geriskt, Dick? Eeen bondje sluiten is met iemand afspreken elkaar niet aan te vallen, maar samen tegen de derde te gaan. Het leuke is om dan onverhoeds toch je ‘kameraad’ in de rug aan te vallen en te winnen. 馃檪


  Maak melding

 14. Asjeblieft dame “een bondje maken” is zo ook de NAVO ontstaan? Vaak geriskt dame. Een niet aanvalsverdrag noemden we dat. Bij ons was wel altijd “een man een man een woord een woord”. Vertrouwen boven alles. Verschillende culturen wellicht.


  Maak melding

 15. Bericht door Koko Hattem, op 13 december 2010 om 18:55
  Derk je hebt zeer belangrijke mail.

  Kreeg het net uit betrouwbare bronnen

  en de rest van WLZ vraagt zich nu af ………. 馃槈


  Maak melding

 16. EFFE LACHEN,

  In de klas is het tijd voor het kringgesprek.
  De juf zegt:
  Vandaag gaan we raadsels aan elkaar vertellen.
  Jantje begin jij maar.
  O.K zegt Jantje.
  Het gaat er droog in, het gaat er nat uit, dan hangt er een druppeltje aan.
  Rara wat is dat?
  Ga jij maar even in de gang staan, zegt juf boos.
  Op de gang komt Jantje de directeur tegen.
  De directeur vraagt Jantje, waarom sta jij hier op de gang?
  Nou, zegt Jantje we gingen raadsels vertellen en ik ben er uitgestuurd.
  Wat was je raadsel dan? Vraagt de directeur.
  Het gaat er droog in, het gaat er nat uit, dan hangt er een druppeltje aan.
  Ga jij maar naar huis Jantje zegt de directeur.
  Bij thuiskomst vraagt moeder aan Jantje waarom ben jij zo vroeg?
  Wij gingen raadsels vertellen en ik ben er uit gestuurd.
  Wat was je raadsel dan? Vraagt moeder.
  Het gaat er droog in, het gaat er nat uit, dan hangt er een druppeltje aan.
  Ga jij maar naar je kamer commandeert moeder.
  Als Jantje op zijn bed zit mompelt hij beteuterd in zichzelf:
  Al die ellende om een theezakje.  Maak melding

 17. Vannacht zal er een bijzonder grote meteorenregen te zien zijn. De zogenaamde Geminids-meteoro茂den razen al een week langs de aarde en dat zal doorgaan tot donderdag. Vannacht zal hij echter het spectaculairst zijn. Er zullen dan onder een heldere lucht 120 vallende “sterren” per uur te zien zijn.

  De meteoro茂den bewegen relatief langzaam (35 kilometer per seconde) en zijn erg helder. Hierdoor zijn ze duidelijk te zien. De reden dat ze morgen in alle vroegte zo goed zichtbaar zijn, is dat ze dan worden opgelicht door de maan en omdat op dat moment de aarde zich midden in de regen zal bevinden.

  De meteoro茂den doen er 524 dagen over om zich van de astero茂denring van Mars te verplaatsen naar die van Mercurius en weer terug. Meteorenregens doen zich voor als kleine stukjes afgebroken astero茂de langs de aarde razen.


  Maak melding

 18. Natascha, wat voor idee heb je. Als je een gezamelijke donatie wil doen dan moet je dat melden, ik doe mee, en misschien heeft WLZ nog wel een voorpagina plekje voor je idee.


  Maak melding

 19. Bericht door Hans van Eijsden, op 13 december 2010 om 19:07
  Als je maar oppast op steile bruggetjes, Koko smilies/tongue.gif smilies/tongue.gif

  Met de scoot wil het wel maar met de rolstoel gaat het hem niet wat worden:D;);)


  Maak melding

 20. Bijzonder: Rij nu net met de trein voorbij Wezep. Brandweerwagen met zwaailichten staat te wachten voor overweg. Voor het eerst dat een brandweerwagen voor mij moet wachten.:D


  Maak melding

 21. @Dick Volgens mij heb ik hier al heel wat van mezelf verteld. Dat ik in de Aalanden woon, kan dan ook haast geen verrassing zijn. Maar, er moet ook nog iets te raden over zijn. 馃檪


  Maak melding

 22. Bericht door Dame, op 13 december 2010 om 23:10
  Was jij dan in slaap gevallen, Derk?

  Nee absoluut niet hoor, ik was even wat uitzendingen aan het bekijken.


  Maak melding

 23. @Tim

  Ik zit in het weekend niet 24 uur pd achter WLZ hoor;)

  Ik had op zich nog geen aktie bedacht maar er is nu ook onzekerheid over of we wel gaan (kans is groter van niet dan wel) dus misschien heb ik je blij gemaakt met een dode mus. Sorry. Ik denk dat iedereen maar beter zelf kan storten.

  Goedemorgen WLZ trouwens 馃榾


  Maak melding

 24. Joppuh, een ban van u is bij ons niet bekend. We hebben dan ook geen mail of bericht van u ontvangen. Een geblokkeerd IP (of ban) kan, als u een goed argument hebt, met vermelding van uw IP-adres eenvoudig ongedaan gemaakt worden.


  Maak melding

 25. @Admin: vanaf dit weekend word ik vanuit mijn huispc via dat IP adres de toegang geweigerd, vanmorgen even gecheckt, en dus nog steeds gebanned. Ook de tip van Derk om de cookies te verwijderen bood helaas geen soelaas. Mijn verzoek is dus om de ban op te heffen. Niet van deze IP zoals je ziet maar die vanuit huis.


  Maak melding

 26. In Drenthe is een kinderpornozaak naar buiten gekomen. Een man (50) uit Zuidwolde staat terecht op verdenking van het misbruiken van zeker vijf kinderen. Het zou om zijn eigen kinderen en enkele vriendjes gaan.

  Daarnaast heeft de man volgens het Openbaar Ministerie ruim 200.000 foto’s en honderden filmpjes met kinderporno verspreid. Hij verzamelde het materiaal jarenlang op zijn computer.

  De man zit al enige tijd vast, maar tot nu toe was er geen ruchtbaarheid aan de zaak gegeven. De zitting van vandaag is op verzoek van het Openbaar Minsterie uitgesteld om nader onderzoek te doen.  Maak melding

 27. Van nu.nl

  Goederentrein Zwolle reed door rood sein

  ZWOLLE – De botsing op 29 mei 2009 tussen een reizigers- en goederentrein bij Zwolle is veroorzaakt doordat de goederentrein door een rood sein is gereden.
  Dat blijkt een dinsdag gepubliceerd onderzoek van de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW).

  De inspectie zegt onder meer dat het gepasseerde sein onvoldoende opvalt. Bovendien staat het sein vrij kort achter een ander sein. Dat werkt verwarrend en bovendien is niet duidelijk wat het doel van dat sein is, schrijft de IVW. ”Dat sein kan dus worden opgeheven.”

  Meestal kwam de goederentrein zes tot twaalf minuten te vroeg in Zwolle aan. De afhandeling van die trein was niet eenduidig, machinisten konden daardoor ook in verwarring raken.  Maak melding

 28. Nu.nl

  Google voegt Duitse straten bij Nederland AMSTERDAM – Een deel van het Duitse Herzogenrath is in alle stilte bij Nederland gevoegd – als men althans kaartendienst Google Maps mag geloven. Die kende enkele straten in het grensplaatsje toe aan het Limburgse Kerkrade.

  Eindelijk gerechtigheid.:D


  Maak melding

 29. Goedenmorgen Joppuhhetgebannedzij, schijnbaaar kan ik alleen maar meepraten over de ellende van het herhaaldelijk en niet opzettelijk gebannen zijn. Mooi dat ie het weer doet.


  Maak melding

 30. Een heel andere ledenraad

  Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) zijn dinsdagavond de acht verkiesbare zetels voor de Ledenraad verdeeld. Er werden zeven nieuwe leden aan de Ledenraad toegevoegd. Dick Schoenaker, Peter Boeve, Dick de Groot, Barry Hulshof, Keje Molenaar, Aron Winter en Co Meijer werden gekozen. Ruud Haarms werd herkozen.

  :D:D:D


  Maak melding

 31. Station Zwolle ontruimd??? Komt net binnen hier, later meer denk ik!

  Edit 12:26: gaslek.
  Edit 12:32: geen treinen naar het zuiden, alleen naar Groningen en Leeuwarden.
  Edit 12:49: perron 3, 4 en 5 afgesloten, treinen vertrekken met vertraging.
  Edit 12:59: alles lijkt weer normaal, ontruiming lijkt voorbij.


  Maak melding

 32. Tjee Ingrid, het lijkt er op dat we daar niet aan ontkomen.
  Ik hoop dat het vrijdag toch iets meevalt, want dan moet ik een flink stuk met de auto.


  Maak melding

 33. Half uur met de trein bernard? Volgens mij ga je er al vroeg mee heen en zo te zien ook laat terug. Ben wel benieuwd naar wat jij voor’n werk doet


  Maak melding

 34. Werk 4 dagen per week. 9 uur per dag. In Amsterdam. Reistijd is dan ook meer dan een half uur. Maar alleen tussen Amersfoort en Zwolle heb je treinen met wifi.
  Ik werk bij vwd group Nederland. als databasebeheerder.
  (Zo daar gaat weer een stukje anonimiteit)


  Maak melding

 35. Gezellig in Moskou:

  Kysia Hexter: 1200 arrestaties in Moskou bij gevechten tussen nationalisten en jongeren van de Kaukasus. Premier en President zwijgen. Opvallend.  Maak melding

 36. Bericht door ingrid, op 15 december 2010 om 16:57
  Zou het morgen echy een chaos worden:

  Ton ten Hoven voorspelde het vanochtend ook bij Radio Oost dat het morgen “hels weer” wordt. Vanacht valt er zowel ijzel, sneeuw als regen. Morgenochtend is het nog warm, dus weinig aan de hand, maar ’s middags komt er een gemene koude wind, waardoor alles opvriest. Hij hield wel een slag om de arm en zei ook dat het over een strook van Nederland komt, dus niet zeker dat het over Zwolle komt.


  Maak melding

 37. Jeetje Bernard 4 dagen in de week naar Amsterdam. Ik moet er niet aan denken. Zo als ik tenminste mijn werk achterna zou kunnen en willen dat dan 3 dagen in de week moeten doen. Ieder dag Zwolle-Amsterdam-Sloterdijk. Moet er zelf niet aan denken.


  Maak melding

 38. Moet zeggen dat weerbericht, ze spreken elkaar behoorlijk tegen overal, maar dat je rekening moet houden met slecht weer morgen en vrijdag. Lijkt me duidelijk. Voor vrijdag maar wat extra’s mee in de auto lijkt mij niet onverstandig.


  Maak melding

 39. Brekend: FC Zwolle komt met een indeling in categorie 1 onder verscherpt toezicht van de licentiecommissie te staan en moet een plan van aanpak indienen.


  Maak melding

 40. Bericht door dick, op 15 december 2010 om 09:31
  schijnbaaar kan ik alleen maar meepraten over de ellende van het herhaaldelijk en niet opzettelijk gebannen zijn.

  Vorige week had ik ook een dag dat ik er niet op kon.


  Maak melding

 41. Wauw, Bernard. Dan heb je heel wat uurtjes in de trein doorgebracht. 4 dagen pw, 4 uur reizen per dag en dat 46 weken per jaar keer 17. Da’s 12.512 uur in totaal. Ongeveer anderhalf jaar!
  Ik ben zelf geen ochtendmens, maar misschien went het.


  Maak melding

 42. Heb vanavond geen afspraken maar ik maak het niet zo laat. De afgelopen nachten te weinig slaap gehad. Ben niet dagelijks aanwezig Dame maar toch wel een paar keer in de week. Af en toe even geduld opbrengen voordat ik hier weer verschijn. 馃檪 Fijn dat je mijn aanwezigheid op prijs stelt.


  Maak melding

 43. Doe ik zeker! Beetje op het scherpst van de snede discussi毛ren, daar hou ik wel van.
  Ik zit nu te balen, ik wilde (of beter: moet) vanavond nog wat werken, maar kan de site niet bereiken vanwege een of andere DM-server probleem. Dan maar WLZ.;)


  Maak melding

 44. Een discussie kan wel leuk zijn maar dat doe ik eigenlijk liever onder een aantal ogen dan hier op het politieke log. Soms komen dingen niet goed over en krijgt men een heel verkeerde indruk van iemand.

  Misschien heb jij wel een ban gekregen van jouw werkgever. 馃榾 Dan maar WLZ.:D


  Maak melding

 45. Soms verlang ik naar een ban van mijn werkgever…;)

  Ik denk dat het wel meevalt met die verkeerde indruk van mensen. Als je wat vaker heen en weer discussieert, krijg je toch wel een redelijk beeld. Mijn standpunt is dat mensen niet ‘zijn’ wat ze zeggen of vinden. Gedrag is belangrijker dan meningen.


  Maak melding

 46. Spelregels WLZ:

  bij het opgeven van een valse naam beslist de moderator om uw reactie te verwijderen of uit te sluiten

  Assie en Joppuh, misschien is dit jullie probleem.;)


  Maak melding

 47. Bericht door Dame, op 15 december 2010 om 22:33
  Soms verlang ik naar een ban van mijn werkgever…

  Mijn standpunt is dat mensen niet ‘zijn’ wat ze zeggen of vinden.

  Zo krijg je toch nooit een goede indruk van hoe iemand werkelijk is?


  Maak melding

 48. Bericht door Dame, op 15 december 2010 om 22:39
  Spelregels WLZ:

  bij het opgeven van een valse naam beslist de moderator om uw reactie te verwijderen of uit te sluiten

  Assie en Joppuh, misschien is dit jullie probleem.

  @Dame, geef nooit een valse naam op en weet ook zeker dat Joppuh dat niet doet.

  Trusten.:-*


  Maak melding

 49. Ik kan wel tussen de regels doorlezen hoe iemand is, jij toch ook wel? Ik bedoel alleen te zeggen dat hoe je als mens bent niet bepaald wordt door je opvattingen. Maar ben wel met je eens dat anoniem discussi毛ren ook zo zijn nadelen heeft.


  Maak melding

 50. Allen: ik kom iets geks tegen, nl dit:
  Bij het googlen op mijn naam kwam ik er achter dat de archiefpostings van mij ineens onder mijn ware naam vermeld staan, hoewel ik er zeker van ben dat ik deze onder mijn nickname gepost heb. Dit vind ik vreemd en bovendien absoluut niet wenselijk.
  Heeft 茅茅n van jullie de zelfde ervaring??


  Maak melding

 51. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 52. Hans de software vertoont soms wat lekken. Posts horen om en om van kleur te zijn, maar soms heeft de post eerst de verkeerde kleur, en wel meer van dat soort dingen. Is er een update-je nodig?


  Maak melding

 53. Absoluut zeker Tim, ik post al sinds jaren niet meer onder mijn echte naam maar altijd onder Joppuh. In mijn profiel heb ik mijn echte naam inmiddels aangepast. Ik vind dat hele gegoogle inmiddels erg enge vormen aannemen want alles kan getraceerd worden zo langzamerhand.


  Maak melding

 54. DSB-topman controleert nu banken

  Geplaatst op: donderdag 16 december 2010
  Bron: De Pers
  Uit De Pers: Als er 茅茅n iemand is in Nederland die weet hoe je mensen overkrediteert en volstopt met peperdure koopsompolissen, dan is het Hans van Goor, voormalig bestuurder van de failliete DSB Bank. Hij ontwikkelde zijn verkooptechniek tot perfectie, eerst door jarenlang leiding te geven aan de salesafdeling van DSB en daarna als chief operating officer.

  Deze Van Goor, bekend van zijn optredens bij het televisieprogramma Tros Radar, waar hij het niet altijd even nauw nam met de waarheid, heeft een nieuwe baan.

  Hij is sinds maart van dit jaar directeur en mede-eigenaar van Retail Reality, een bedrijf dat doet aan mysteryshopping om de kwaliteit van de dienstverlening in de retail te onderzoeken.
  Het bedrijf krijgt opdrachten van banken die willen weten of hun verkopers wel goed financieel advies geven; of die verkopers zich wel houden aan de Gedragscode Hypothecaire Financiering bijvoorbeeld.
  De onderneming uit Zeewolde deed eind 2009 onderzoek bij elf grote hypotheekverstrekkers, waaronder DSB, en concludeerde dat in bijna een op de vijf gevallen een te hoge hypotheek werd geadviseerd. Maar dat is vooral de schuld van de klant die de verkoper weet te overreden, liet het bedrijf weten aan De Telegraaf.
  Het is een conclusie die DSB goed was uitgekomen, als het toen nog bestaan had.
  ??We werken nog steeds voor de financi毛le sector, maar op kleine schaal??, zegt directeur Van Goor. ??Ik hoef niet zo nodig meer in die sector te werken.?? Wie precies zijn klanten zijn, wil hij niet zeggen, omdat de opdrachtgevers niet op die manier bekend willen worden.

  De voormalige DSB??er deed naar eigen zeggen al acht jaar zaken met Retail Reality, wat tot een opmerkelijke situatie heeft geleid. Want vlak voor het faillissement van DSB in oktober vorig jaar deden de mysteryshoppers desgevraagd ook DSB aan, volgens Van Goor ??om te toetsen of bijgesteld beleid werd uitgevoerd??.

  De Noord-Hollandse bank deed in die laatste maanden verwoede pogingen om zijn kredietverstrekking te verbeteren.

  Zalm bij AbnAmro, Van Goor is van stroper jager geworden, alleen Dirk moet nog een mooie baan, en dan is iedereen weer blij.
  Bijna iedereen.  Maak melding

 55. Oh Tim maakt niet uit. Ik kan het ook niet halen want moet naar het kerstfeest van mijn zoontje zijn school.
  Ik geef die pc wel af bij het bunkerstation.


  Maak melding

 56. Excuus: Kennis heeft zich vergist. In zijn gesprek met de voorzitter van FC Zwolle heeft hij categorie 1 gehoord, maar categorie 3 (financieel gezond) werd bedoeld. Goed nieuws dus!!


  Maak melding

 57. Zo ik heb mot met Wensink, 4 maand oude auto ( nu met winterbanden tegen die mutsen 馃槈 ) Wou wegrijden deed niets het meer Wensink erbij blijkt dat de accu intern kortsluiting heeft gemaakt, of ik de kosten voor een nieuwe accu en herprogrammeren ( 1750,00 euro) maar even wou betalen. Nou dat denk ik dus niet he! >:(


  Maak melding

 58. We zoeken een webmaster voor de site van Young United Fc Zwolle. Dit is een site waar de leden van de kids en juniorclub van Fc Zwolle geinformeerd worden over activiteiten e.d. Er wordt niet veel van je verwacht het enige wat je moet doen is de site een beetje up to date houden met (aangeleverde) informatie. Dit is een vrijwillige functie.

  Lijkt het je leuk om dat te gaan doen neem dan contact op via de onderstaande link.

  http://www.youthunited-fcz.nl/


  Maak melding

 59. Of heb je soms de garantie laten zitten en op de prijs afgepingeld?? Het is een 2e handsje toch? En is het een Alfa of een Benz, dat maakt ook nog wel’s wat uit 馃槈


  Maak melding

 60. Ja, natuurlijk gaat dat goedkomen, mooi man zo’n nieuwe E, ben jaloers op je, zelf heb ik 6 jaar oude C200 CDI Avantgarde, maar wel met sportonderstel uitgevoerd, en lekkere zwart leren stoelen dr in, rijdt nog steeds heerlijk, maar zo’n nieuwe E, d?t is w?h wat!:D


  Maak melding

 61. Heb ik hard voor moeten werken Joppuh 馃槈 teller staat al op 38.000 km 馃槷 En dan ben ik nog niet eens zoveel weggeweest :D:D:D Ik had juist voor Mercedes gekozen omdat die een goed net hebben in europa en altijd vriendelijk zijn. Vanochtend schoot me even in het verkeerde keelgat.

  Maar hij idd mooi en snel


  Maak melding

 62. Derk, die Mercedessen zin een feest om in te rijden, ik geniet er iedere dag wel 2x van, met fijne cd-tjes voor onderweg, heerrrrrrlijk gewoon. Hij is je gegund!


  Maak melding

 63. Zo. Belofte maakt schuld, ik zou het vermelden. Net even weer een gakbal met sat茅 gegeten bij Daisy Snack, samen met nog iemand. Was weer heerlijk. En de koffie van de zaak was ook weer helemaal tof. 馃檪 Weer een puntje voor Daisy 馃槈


  Maak melding

 64. Bericht door Derk, op 16 december 2010 om 10:15
  Oh Tim maakt niet uit. Ik kan het ook niet halen want moet naar het kerstfeest van mijn zoontje zijn school.
  Ik geef die pc wel af bij het bunkerstation.

  Ik ben er niet meer voor het nieuwe jaar, doe maar rustig aan 馃槈


  Maak melding

Reageer