NL Kampioenschappen Tafelboulder bij Yosemite

Zwolle – Aanstaande vrijdag 17 december is het zover! De Nederlandse Kampioenschappen Tafelboulder 2010! Nadat de junioren van de Yosemite Klim Club vanaf 18:00 uur hun kunsten hebben vertoond, is het om 21:00 uur de beurt aan de senioren. Het beloofd een spannende avond te worden en Yosemite hoopt veel toeschouwers te mogen verwelkomen! Het is nog mogelijk om je in te schrijven, dit kan via de website www.yosemite.nl  , telefonisch of aan de bar in de klimhal.

cid_65900040914122010-263a.jpg

Tafelboulder is een relatief nieuw begrip in de klimwereld, maar desondanks mateloos populair! De bedoeling van tafelboulder is om onder de tafel door te klimmen zonder hierbij de grond aan te raken. Het klinkt simpel, maar dat is het zeker niet! Zelfs voor de meest ervaren klimmers is dit een uitdaging! Inmiddels zijn de voorbereidingen bij Yosemite in volle gang en worden de tafels klaargestoomd voor gebruik.

Klim- en outdoorcentrum Yosemite is in 1996 opgericht door Onno en Caro Kuiper. Met 1200 vierkante meter klimoppervlakte is Yosemite één van de grootste klimcentra in Noord-Oost Nederland. Yosemite organiseert allerlei klimactiviteiten, cursussen, workshops, maar bijvoorbeeld ook kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Yosemite is naast alle indoor activiteiten tevens gespecialiseerd in de organisatie van avontuurlijke activiteiten en evenementen op verschillende locaties, zoals paintball, boogschieten en survival cooking. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid om mobiele klimwanden, kano’s, boogschietbanen en kickbikes te huren. Voor meer informatie over de NK Tafelboulder kunt u terecht op de website: www.yosemite.nl  

Artikel delen:

Reageer