Mannen verdacht van inbraak aan Hollewandsweg

Zwolle –  Twee mannen uit Zwolle (24 en 25 jaar) werden dinsdag 14 december even na middernacht aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak.

De mannen trokken de aandacht van surveillerende agenten die het vermoeden kregen dat het duo op inbrekerspad was. De mannen hielden zich enige tijd op bij een bedrijf aan de Hollewandsweg. Nadat ze waren vertrokken, bleek er een raamboompje van een bovenlichtje te zijn geforceerd. Het tweetal werd door inmiddels gewaarschuwde collega’s aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Amateur de agent die dit zo ver heeft geschopt. Blijkbaar kun JIJ moeilijk met je gevoelens omgaan, dat JIJ je op de manier uit.Ging helemaal nergens over de aanhouding, eerst werden wij op Marsweg staandegehouden, reden: ik de bestuurder stond te staren naar de agenten :-S agentje checkt gegevens, controleerdt mij lampen/knipperlicht maar alles is ok niks aan de hand dus (agentje wel geirriteerd) maar mocht weer doorrijden, ze bleven mij volgen, ik maak 3 rondjes om de rotonde en zij doen mee, nadat ik een ander weg nam kozen zij er ook voor om een anderkant op te rijden. Ik rij op Hollewandsweg, rechts van mij (IJsselcentraleweg)zie ik ze weer staan.Ik was van plan te stoppen om buiten te plassen bij het tankstation Texaco. Plasje gedaan door gereden en iets verderop aangehouden op verdenking van inbraak….
    Schade bij ‘ plaats van delict’ een raamboompje kapot, aan de handt van de roest en spinnenweb kun je zien dat ie niet van gisteren of vorige week kapot is.
    We hebben zo 13 uur vast gezeten , bij de aanhouding waren er een zestal agenten aanwezig/bezig, op het politie bureau nog eens 2 rechercheurs :-S :-S, en dat alles bij mekaar op omdat JIJ niet je functie normaal kunt uitoefenen AMATEUR


    Maak melding

Reageer