Jongerenfeest Break met Monsif in Hedon

Zwolle – De kerstvakantie staat voor de deur en dus is het tijd voor een nieuwe editie van jongerenparty Break in poppodium Hedon, Zwolle. Met dit concept bedient het Zwolse poppodium een grote groep jongeren in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Het motto is 100% feest, 0% alcohol en dat moet goed komen want dinsdag 21 december staat de jonge populaire rapper Monsif live on stage. Natuurlijk blijft het daar niet bij dus laat je verrassen! Break valt onder het Check This project van Hedon en wordt ondersteund door de Provincie Overijssel en de Gemeente Zwolle.

In de tijd van onbeperkt internet, online communities en een mobiele telefoon die 24 uur per dag binnen handbereik is, is contact onderhouden met vrienden nog nooit zo makkelijk geweest. Een vervelende bijkomstigheid is echter het feit dat tieners steeds minder vaak in omgevingen komen waar ze op een veilige manier, een interactieve, gezellige en vooral leuke avond kunnen beleven om zo naast al het spektakel ook nieuwe mensen te ontmoeten. Sinds kort bestaat er een nieuw concept dat zich volledig richt op deze groep tieners en hen naast een avond vol muziek, coole optredens en fotoshoots ook een veilige omgeving biedt, die ervoor zorgt dat ouders zich absoluut geen zorgen hoeven te maken over zaken als alcohol, roken en agressie. Dit concept – dat door heel Nederland georganiseerd wordt -vindt plaats in alle schoolvakanties en heeft mede daarom ook de naam “Break”.

Wat is Break?

Break is een nieuw concept dat zich uitsluitend richt op jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Voor deze groep is Break een feest dat garant staat voor de beste muziek in combinatie met geweldige videoclips en spectaculaire showeffecten. Daarnaast gaat Break veel verder: bezoekers kunnen zich verkleden en door middel van speciale technieken worden foto’s gemaakt waarbij het lijkt alsof men zich ten tijde van de shoot in New York, Parijs of Rome bevindt.

Verder ga je bij Break nooit met lege handen naar huis; want gedurende de avond worden allerlei presentjes uitgedeeld. Denk daarbij aan sleutelhangers, lichtgevende kettingen en snoep, kortom bij Break is het altijd feest. Naast alle festiviteiten hanteert Break wel een aantal kernwaarden die erg belangrijk zijn. De slogan luidt veelzeggend: 100% feest, 0% alcohol. Dit houdt in dat de organisatie van Break er op toeziet dat bezoekers geen alcohol hebben genuttigd en er ook geen mogelijkheid bestaat dat ze dit tijdens de avond kunnen doen. Daarnaast wordt er tijdens een Break avond geen rookwaren verkocht en zorgt de organisatie ervoor dat iedereen bijdraagt aan het 100% partygevoel. Break vindt altijd plaats op dezelfde dag in de schoolvakanties en begint dan om 19:30 uur. De laatste klanken verlaten de speakers om 23:30 uur waarna het uitkijken naar de volgende Break begint.

Break Zwolle

Kale bomen, koude dagen, lange nachten, de winter komt dichterbij. Slecht nieuws? Echt niet, want dat betekend dat de kerstvakantie ook steeds dichterbij komt! In de eerste officiële winterweek van 2010 komt BREAK! naar Hedon om Zwolle te rocken voor alweer een 2e editie. En we komen niet alleen: geproduceerd en gecoacht door niemand minder dan Fouradi zal  Rapper Monsif bekend van zijn single ‘Mee met me’ het podium bestijgen. Zoals je van ons gewend bent wordt het weer een verassende avond en zal Monsif niet alleen komen… Maak je dus klaar voor een spetterende kersteditie!

TicketsWin tickets met onze krasactie op www.needabreak.nl/zwolle/krassen

Koop tickets bij één van onze voorverkoopadressen in Zwolle:

VVV Grote Markt                               

Videoland Thomas a Kempisstraat  

Hedon

€6,50 (inclusief servicekosten)                 

€7,50 (deur 21-dec) 

Meer informatieURL: www.needabreak.nlHY: breakzwolle.hyves.nl

TW: @needabreaknu BREAK met o.a. MONSIF


Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Dinsdag 21 december
Open                          : 19:30 uur tot 23:30 uur
Entree                         : € 6,- (excl. €0.50 servicekosten) – € 7,50 (deur)  

Check This is het terugkerende Hedon concept waarbij je voor weinig geld mooie namen kan verwachten. Dankzij dit initiatief kunnen jongeren kennismaken met de activiteiten van poppodium Hedon. Check This wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidies van de provincie Overijssel en de gemeente Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer