Gratis spel voor nieuwe deelnemers sportactiviteiten WijZ

Zwolle – Per 1 januari start er weer een nieuw seizoen voor de sportgroepen van WijZ. De eerste honderd mensen die zich nieuw aanmelden voor een sportactiviteit, ontvangen het spel Woordzoeker als welkomstgeschenk. Deze actie is mogelijk gemaakt door spellenfabrikant Goliath.

WijZ heeft een aanbod van ruim 25 verschillende activiteiten op het gebied van sport en bewegen. De activiteiten variëren van fitgym tot salsa en van nordic walking tot yoga. In ruim honderd groepen wordt door ongeveer tweeduizend mensen wekelijks enthousiast gesport. Kenmerkend aan deze activiteiten is dat het in groepsverband gebeurt en dat er veel aandacht is voor de sociale kant van het sporten. De meeste activiteiten worden begeleid door een professionele docent. Iedereen doet mee en wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden en onmogelijkheden.

De activiteiten staan vermeld in de Beweegwijzer. Deze kan worden gedownload via www.wijz.nu. De Beweegwijzer is ook af te halen op één van de WijZlocaties: de Terp (Radewijnsstraat 1), de Riethoek (Patriottenlaan 1) en Werkeren (Werkerlaan 154). In de beweegwijzer staan de activiteiten , waar en wanneer ze plaatsvinden en wat ze kosten. Aanmelden kan via t. 038 851 57 00.

Nieuw: Zumba en Fitness Marslanden

WijZ let op de trends en daardoor komen nieuwe onderdelen snel in de Beweegwijzer terecht.  Een voorbeeld van zo’n nieuwkomer is Zumba: een sportieve combinatie van dans en bewegen op aanstekelijke muziek. Ook nieuw is het Fitnesscentrum op sportpark de Marslanden. Op gezamenlijk initiatief van WijZ, Fysiomobilae en S.V. Zwolle wordt daar door senioren in groepsverband gefitnesst.

Gratis WoordzoekerDe eerste 100 deelnemers die zich aanmelden voor een activiteit uit de beweegwijzer ontvangen gratis het spel Woordzoeker. Woordzoeker is een snel woordspel voor meerdere spelers. Zodra de aanmelding binnen is wordt het spel aan opgestuurd. Deze actie wordt aangeboden door spellenfabrikant Goliath (de bedenkers van Rummikub, Triominos en Rollit).

Artikel delen:

Reageer