Echtpaar Steffens-Spanhak 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Steffens-Spanhak zijn deze dinsdag 14 december 60-jaar getrouwd. Burgemeester H.J. Meijer bezocht dinsdagmiddag het echtpaar om hen te feliciteren. Het echtpaar kreeg namens de gemeente Zwolle een aantal VVV-bonnen.

De heer B. (Bernardus) G.(Gradus) Steffens is geboren op 19 april 1927 te Apeldoorn en mevrouw G. (Gerritdina) J.(Johanna) M. (Magdalena) Steffens-Spanhak op 5 augustus 1928 te Zwolle. Hun eerste kennismaking vond plaats tijdens het dansen in het zaaltje "Donker" te Zwolle, dat was in 1946. Beiden zijn getrouwd op 14 december 1950 te Zwolle. Het echtpaar heeft een zoon, drie eigen kleinkinderen, twee aangetrouwde kleinkinderen en een achterkleinzoon. De heer en mevrouw Steffens zijn direct na het huwelijk gehuisvest bij de ouders van de bruidegom. Dat was in 1950, aan de Blokstraat te Zwolle. Vervolgens woonden ze in 1951 aan de Molendwarsstraat, in 1957 aan de Van Ummenstraat en van 1972 tot heden aan de Vincent Lubeckstraat in Zwolle.

De heer Steffens heeft 40 dienstjaren bij de Nederlandse Spoorwegen gewerkt in de functie van conducteur. Mevrouw Steffens, heeft twee jaar gewerkt bij Atelier Tepé, en

vier jaar in de huishouding in het Sophia Ziekenhuis. De heer en mevrouw Steffens staan altijd klaar voor anderen. Klussen, vissen en kamperen (vakantie gaan) zijn de favoriete bezigheden van de heer Steffens. Mevrouw Steffens leest en breit graag.

Voor de heer en mevrouw Steffens was hun hele leven een feest. Hun huidige gezondheidstoestand is redelijk.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Beiden zijn getrouwd op 14 december 1950 te Zwolle.

    Glukkig maar dat ze het beiden wilden. Anders hadden ze vandaag dit feestje niet kunnen vieren.
    Gefeliciteerd.


    Maak melding

Reageer