Vrouw betrapt voor winkeldiefstal aan Veemarkt

Zwolle – Bij een supermarkt aan de Veemarkt werd dinsdag 14 december een 39-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal.

De vrouw liep met een tas vol levensmiddelen waarvoor niet was betaald de kassa voorbij. Na de toegangspoortjes werd zij aangesproken door winkelpersoneel, waarop de vrouw de tas op de grond zette en probeerde weg te lopen. Ze werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Tevens kreeg de vrouw een winkelverbod uitgereikt.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. als er één winkel in Zwolle is waar wel heel erg veel camera’s opzichtig hangen, dan is het de Jumbo wel. Zo zie je maar weer dat er geen enkele preventieve werking vanuit gaat.


    Maak melding

  2. Zielig het zal je winkel maar wezen waar iedereen gratis komt winkelen ,en een winkelverbod dan zal het wel niet de eerste keer zijn geweest, Flinke geld boete geven dan leert ze het vanzelf wel af.    Maak melding

  3. Schrijnend. Het lijkt mij dat je niet voor de lol boodschappen gaat stelen. Dan komen luxe artikelen toch eerder in aanmerking denk ik. Zal met dit fantastische nieuwe kabinet volgend jaar nog wel erger worden.


    Maak melding

Reageer